Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγνωστοι διέρρηξαν και βανδάλισαν το σπίτι της Βάνας Μπάρμπα

Άγνωστοι διέρρηξαν και βανδάλισαν το σπίτι της Βάνας Μπάρμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάνα Μπάρμπα,

Δεν πίστευε στα μάτια της όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της η Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφοντας από σύντομο ταξίδι της στην Χαλκιδική, σαν μπήκε μέσα στο σπίτι της το βρήκε στην κυριολεξία ρημαγμένο!

Όπως η ίδια δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και κατέστρεψαν πολύτιμα αντικείμενα, χωρίς όμως να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό ή να κλέψουν κάποιο αντικείμενο αξίας.

Η Βάνα Μπάρμπα εξέλαβε την επίθεση που δέχτηκε ως μήνυμα εκφοβισμού και εξοργισμένη εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Αγαπητοί φίλοι, επειδή κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, σπάζοντας πράγματά μου, κάνοντάς το αγνώριστο, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι, αφήνοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα πάνω στο κρεβάτι, τους προειδοποιώ ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα εκφοβισμού δικό τους, τους ενημερώνω ότι είμαι εδώ και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι τους. Παραβιάσανε το σπίτι μου αλλά δεν πρόκειται να με γεμίσουν με φόβο. Αυτοί που θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα είναι μόνο οι ίδιοι. Ευχαριστώ”.

barba-facebook

Σχετικά άρθρα