Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα στη showbiz: Κρυφό τετ α τετ Πιτ – Άνιστον σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

Βόμβα στη showbiz: Κρυφό τετ α τετ Πιτ – Άνιστον σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχουν τέλος οι “βόμβες” που σκάνε στον κόσμο της σόου μπιζ μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του RadarOnline.com, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί κάνει λόγο για κρυφό ραντεβού του διάσημου ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Αυτομάτως το ρεπορτάζ εκτίναξε τα σενάρια για επαναπροσέγγιση των δύο καθώς πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την κάποτε κυρία Πιτ να μην έχει ξεπεράσει ακόμη το διαζύγιο με τον διάσημο ηθοποιό.

Οι κρυφές καμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψε την η συνάντηση του πρώην ζευγαριού που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε πριβέ σουίτα του «Gansevoort», στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πιτ συζήτησε με την Τζένιφερ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Τζολί και πως κάνει προσπάθειες για να τα διορθώσει.

«Η Τζεν μίλησε με τον Μπραντ. Οι φίλοι της είπαν ότι θα ήταν όνειρο να ήταν και πάλι οι δυο τους μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη περίμενε κρυφά να φύγει από τη μέση η Αντζελίνα».

Σχετικά άρθρα