Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί “ζάλη” η ακίνητη περιουσία των Πιτ – Τζολί

Προκαλεί “ζάλη” η ακίνητη περιουσία των Πιτ – Τζολί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ,

Μετά την αίτηση διαζυγίου ήρθε η ώρα να μοιράσουν τα «τσανάκια» τους Μπράντ Πίτ και Αντζελινα Τζολί, με την ακίνητη περιουσία του ζευγαριού να αγγίζει τα 500 εκατ. δολάρια.

Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης, το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει και με τον χωρισμό τους αφού πλέον οι δυο ηθοποιοί καλούνται να χωρίσουν όσα τους ενώνουν και φυσικά όχι με το αζημίωτο.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δικηγόρο Donald David, ο οποίος εξειδικεύεται στα διαζύγια των πλουσίων, εκτιμά ότι η περιουσία του Μπραντ Πιτ ανέρχεται στα 350 εκατ. δολάρια, ενώ η Αντζελίνα Τζολί διαθέτει περιουσία 275 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα ο Donald David υποστηρίζει τα έξοδα των δικηγόρων μπορεί να ανέλθουν στο 1 εκατ. δολάρια για τον καθένα από τους δύο.

Από την μεριά του το Forbes αναφέρει ότι από την ημέρα γνωριμίας μέχρι σήμερα του το διάσημο ζευγάρι εισέπραξε το ποσό των 117,5 εκατ. δολάρίων (!!!) ενώ η λίστα με την ακίνητη περιουσία που διαθέτουν από κοινού προκαλεί «ζάλη» λόγω των μηδενικών που την απαρτίζουν.

Ακίνητα:

Πύργος Μιραβάλ, στη νότια Γαλλία

Οικία στη Νέα Ορλεάνη ( 6,5 εκατ. δολάρια)

Εξοχικό στην Santa Barbara, (αξίας 5 εκατ.)

Βίλα στο χλιδάτο προάστιο του Λος Αντζελες Los Feliz

Διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης

VILA PIT TZOLI

Την ίδια ώρα, ο δικαστικός πόλεμος μεταξύ των δυο πρώην συζύγων φαίνεται να βρίσκεται μόνο στην αρχή, με τον Μπράντ Πιτ να ξεσπά κατά της μέχρι πρότινος συντρόφου του διεκδικώντας την επιμέλεια των έξι τέκνων του.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με το περιβάλλον του Πιτ, «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά».

«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μπραντ πιστεύει πως η Αντζελίνα είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

Σχετικά άρθρα