Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι λυγμοί και η εξομολόγηση της Αλίκης: Έχω καρκίνο

Οι λυγμοί και η εξομολόγηση της Αλίκης: Έχω καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλίκη Βουγιουκλάκη,

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την δύσκολη περίοδο της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο έδωσε στη δημοσιότητα ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» ανέφερε μια συγκινητική συζήτηση της ελληνίδας σταρ με την ηγούμενη της Μονής του Αγίου Εφραίμ.

«Στις 15:00 χτύπησε το κουδούνι της Μονής του Αγίου Εφραίμ. Την υποδέχτηκε η μακαριστή μοναχή Παρασκευή. Έσπευσα κι εγώ μαζί. Είδα την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία συνοδευόταν από τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο και ένα συγγενικό της πρόσωπο. Θυμάμαι ότι ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, αλλά περιποιημένη. Η Αλίκη προσκύνησε υποβασταζόμενη στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού. Η γερόντισσα Μακαρία, μόλις την είδε, της είπε ”Αλίκη μου” και την αγκάλιασε. Εκείνη τη στιγμή η Αλίκη, σαν μικρό παιδί, έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και ξέσπασε σε λυγμούς. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα. Κάτσαμε όλοι μαζί στο κελάκι της ηγουμένης. Έπειτα από λίγο η Αλίκη είπε “Έχω καρκίνο, γερόντισσα, στο πάγκρεας”», δήλωσε.

Σχετικά άρθρα