Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η νέα σύζυγος του 75χρονου Πελέ! (φωτο)

Αυτή είναι η νέα σύζυγος του 75χρονου Πελέ! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Γάμος, Πελέ,

Το απόγευμα του Σαββάτου ο 75χρονος μύθος της μπάλας Πελέ νυμφεύτηκε για τρίτη φορά στη ζωή του, αυτή τη φορά την επί έξι χρόνια σύντροφό του, Μάρσια Σίμπελε Αόκι, σε στενό κύκλο σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο και η Μάρσια ήταν να παντρευτούν δύο χρόνια νωρίτερα, ο γάμος ωστόσο αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του γαμπρού.

Ο Βραζιλιάνος που έχει σφραγίσει με την άφταστη δεξιοτεχνία του το παγκόσμιο ποδόσφαιρο γνώρισε τη Μάρσια που αν και δεν της φαίνεται καθόλου διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 80 αλλά άρχισαν να βγαίνουν όταν ξανασυναντήθηκαν στο συγκρότημα κατοικιών στο Σάο Πάολο όπου έτυχε να κατοικούν ν και οι δυο.

Με ιαπωνικές ρίζες

Ο Πελέ έχει αποκτήσει τρία παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, Ρόζμαρι Τσόλπμι, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 12 χρόνια και άλλα δύο παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, την Ασίρια Νασιμέντο, με την οποία έζησε για 14 χρόνια.

Η Μάρσια, η οποία έχει ιαπωνικές καταβολές, είναι κόρη ενός παιδιάτρου και μιας επιτυχημένης επιχειρηματία. Όταν πρωτοσυνάντησε τον Πελε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, εκμυστηρεύτηκε ο Πελέ.

pele2
pele3

Σχετικά άρθρα