Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ευρυδίκη βρήκε τον μεγάλο έρωτα σε 9 χρόνια μικρότερό της – Πόσων ετών είναι η Ευρυδίκη;

Η Ευρυδίκη βρήκε τον μεγάλο έρωτα σε 9 χρόνια μικρότερό της – Πόσων ετών είναι η Ευρυδίκη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρυδίκη Θεοκλέους,

Δεν της φαίνεται αλλά η μικροκαμωμένη Ευρυδίκη δεν είναι πλέον πιτσιρίκα. Τα έχει μαζέψει τα χρονάκια της και άλλες στην ηλικία της θα θεωρούνταν… γιαγιάδες.

Το ξέρουμε ότι αυτό που γράφουμε σας φαίνεται παράξενο, αλλά δεν είναι. Η Ευρυδίκη Θεοκλέους γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1968 στη Λευκωσία, είναι δηλαδή 48 ετών.

Ναι, τη λες και πενηντάρα, όσο κι εάν αυτό δεν της φαίνεται καθόλου.

Η 48αρα Ευρυδίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εβδομαδιαία εφημερίδα Λοιπόν, μίλησε για τη σχέση με τον νέο της σύντροφο Μπομπ Κατσιώνη.

Με το “καλημέρα” φρόντισε να ενημερώσει: “Μένουμε μαζί με τον Μπάμπη, είναι 9 χρόνια μικρότερος από μένα”.

Να σημειωθεί εδώ ότι και ο προηγούμενος θυελλώδης έρωτας της Ευρυδίκης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ήταν επίσης μικρότερός της.

Γεννημένος στις 3 Αυγούστου 1971, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι σήμερα 44 ετών, δηλαδή είχε σχεδόν τέσσερα χρόνια διαφορά με την τραγουδίστρια.

Ο μόνος που ήταν στην ηλικία της, στην κυριολεξία, ήταν ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Θεοφάνους, που γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1968, δηλαδή της έριχνε και ενάμιση μήνα.

Στο ερώτημα του Λοιπόν, εάν η Ευρυδίκη θα μπορούσε να ντυθεί ξανά νυφούλα, απάντησε:

“Θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό ξανά στη ζωή μου, δεν λέω «όχι». Παλαιοτέρα είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ και η ίδια η ζωή έρχεται και μας διαψεύδει. Γιατί όχι; Όταν είσαι ευτυχισμένη και θέλεις να μοιράζεσαι το κάθε λεπτό με αυτόν τον άνθρωπο;”, ενώ στην πιθανότητα ενός ακόμα παιδιού απάντησε:

“Εάν είναι ήμουν μικρότερη, ναι, εννοείται”.

Η Ευρυδίκη απάντησε και ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

“Αυτός που ζω τώρα είναι ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Για να είσαι καιρό με έναν άνθρωπο σημαίνει ότι τον αγαπάς, ακόμα και όταν περνάει ο έρωτας ή αποφασίζουμε να χωρίσουμε, όταν αυτό το κομμάτι τελειώνει, η αγάπη μένει, μπορείς να αγαπάς τον άλλο σαν φίλο, σαν αδελφό”.

Σχετικά άρθρα