Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διάσημος σκηνοθέτης κατηγορείται για το βιασμό ανήλικου αγοριού

Διάσημος σκηνοθέτης κατηγορείται για το βιασμό ανήλικου αγοριού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μπράιαν Σίνγκερ, σκηνοθέτης των «X-Men» αλλά κι άλλων γνωστών ταινιών κατηγορείται πως βίασε ένα ανήλικο αγόρι!

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αντικρούει όσα του προσάπτουν, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για ανυπόστατες συκοφαντίες εναντίον του, που μόνο σκοπό έχουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως επίκειται η προβολή στους κινηματογράφους της επόμενης ταινίας X-men. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το κατηγορητήριο είναι καλά δεμένο και ιδιαιτέρως επιβαρυντικό.

Το θύμα που ονομάζεται Μάικλ Έγκαν, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της Χαβάης, δηλώνοντας πως ο βιασμός συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν ήταν 17 ετών, δηλαδή ανήλικος και εργαζόταν ως μοντέλο και ηθοποιός.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Σίνγκερ είχε δώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών στον τότε ανήλικο νεαρό, που έκτοτε έχει ψυχολογικά προβλήματα, για να συνουσιασθεί μαζί του.

Συγκατηγορούμενος με τον σκηνοθέτη είναι ακόμα ένα μέλος της κινηματογραφικής εταιρίας για την οποία εργάζεται, ο Μαρκ Κόλινς Ρέκτορ, που όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του θύματος, είναι εκείνος που ξεκίνησε τη σεξουαλική κακοποίηση στον Έγκαν, σημαδεύοντάς τον με ένα πιστόλι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σίνγκερ βρίσκεται κατηγορούμενος για παρόμοια συμπεριφορά, αφού το 1997 ένα άλλο αγόρι τον είχε καταγγείλει πως τον είχε εξαναγκάσει μαζί με δυο φίλους του να γδυθούν και να κάνουν ντους μπροστά στην κάμερα που κατέγραφε το… λουτρό.

thima

Το θύμα, Μάικλ Έγκαν, σε φωτογραφία του από το 1999, τη χρονιά που καταγγέλλει ότι βιάστηκε.

Σχετικά άρθρα