Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ”

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Τσαλιγοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Με κείμενο – ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Ελένη Τσαλιγοπούλου καταγγέλλει «πλήρη παραμόρφωση και στρέβλωση» του νοήματος όσων είπε σε συνέντευξή της και αποσαφηνίζει τις απόψεις της για όσα ερωτήθηκε.

«Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθαρίζει στο μήνυμά της, τονίζοντας «πονάω για το ξεπούλημα και τη δυσφήμιση της πατρίδας μου».

«Η Αριστερά στη χώρα μας βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή στα καλύτερα της», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά της στο Facebook:

«Τις τελευταίες μέρες (ενόψει των παραστάσεων μου στο “Σταυρό Του Νότου” με τη Μελίνα Κανά) έδωσα μια σειρά από συνεντεύξεις. Με κατάπληξη διαπίστωσα πως σε κάποιες από αυτές (στη δημοσιευμένη εκδοχή τους) υπήρξε πλήρης παραμόρφωση και στρέβλωση του νοήματος όσων είπα, καθώς και αποσπασματική χρήση κάποιων λεγομένων μου που χρησιμοποιήθηκαν ως “τσιτάτα”, αποκομμένα από τη συνολική μου απάντηση, άρα με στρεβλωμένο το αληθινό και πλήρες σκεπτικό τους. Έτσι γράφω αυτό το σημείωμα, που εξηγεί και αποσαφηνίζει τις αληθινές μου απόψεις και γνώμες για όσα ερωτήθηκα, κι αφήνω τους ακροατές μου να αναρωτηθούν αν οι παραποιήσεις οφείλονται στον “δαίμονα του τυπογραφείου ή….”

Φυσικά δεν πιστεύω πως “μαζί τα φάγαμε”. Είπα πως έχουμε όλοι τις ευθύνες μας στο μέτρο που μας αναλογούν, όμως η σημαντικότερη μας ενοχή (οφείλει να) είναι το γεγονός πως επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν για πολλά χρόνια όλοι εκείνοι που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή της κατάντια (και μας κουνούν κι από πάνω το δάχτυλο κατηγορώντας εμάς για τα δικά τους εγκλήματα), ενώ υπόσχονται να μας…σώσουν – οι ίδιοι ακριβώς που μας κατέστρεψαν.

Θλίβομαι αφάνταστα για τη φτώχεια, την ανεργία, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την απελπισία των συμπατριωτών μου. Ντρέπομαι για την αδυναμία μας να βοηθήσουμε τους νέους μας και να συμπαρασταθούμε στους ηλικιωμένους, πονάω για το ξεπούλημα και τη δυσφήμιση της πατρίδας μου. Με εξοργίζει η σκληρότητα και ο κυνισμός απέναντι στους αδύναμους ενώ συνεχίζονται να προστατεύονται προνομιούχοι. Αυτά όλα πρέπει να τελειώσουν, και πιστεύω πως σύντομα θα τα καταργήσει ο Ελληνικός λαός. Είπα πως (και για μας τους καλλιτέχνες) η Κρίση μπορεί να αφήσει πίσω της κάτι καλό – το να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον, σε όλα τα επίπεδα (πολιτική, κοινωνία, δημόσια κι ιδιωτική ζωή).

Καμία “ανασύσταση” της Αριστεράς δεν θεωρώ απαραίτητη (ειδικά μέσω κινήσεων τύπου “58”) στην Ελλάδα σήμερα, επειδή απλά η Αριστερά στη χώρα μας βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή στα καλύτερα της! Η κίνηση των “58” θα κριθεί έτσι κι αλλιώς από το λαό με την ψήφο του. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. 02 / 02 / 2014 ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ»

Εδώ ο ενεργός σύνδεσμος από τη σελίδα της Ελένης Τσαλιγοπούλου:

Σχετικά άρθρα