Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει Χρυσαυγίτης ο… ψάλτης του Πάσχα Πέτρος Γαϊτάνος

Επιμένει Χρυσαυγίτης ο… ψάλτης του Πάσχα Πέτρος Γαϊτάνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρος Γαϊτάνος, Χρυσή Αυγή,

Καλεσμένος τη Μεγάλη Τετάρτη στο “Πρωινό Mou” ο Πέτρος Γαϊτάνος δήλωσε αμετανόητος για τις παλαιότερες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή και επεσήμανε ότι δεν παίρνει κουβέντα πίσω.

«Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ υπέρ κανενός κόμματος, ούτε μίλησα τότε με την έννοια την πολιτική, την κομματική. Άκουγα συνεχώς αρνητικά πράγματα και με ρώτησαν ποια είναι η γνώμη σας για τη Χρυσή Αυγή και είπα ότι εντάξει, έχουν και κάποια καλά πράγματα αυτοί. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι τα κακά και αυτά που ακούμε από τα Μέσα δεν ισχύουν πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν το βλέπω ως Χρυσή Αυγή. Εγώ βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι, πιθανόν αυτοί που ανήκουν σε αυτό το κόμμα, νομίζω ότι έχει γίνει μια υπερβολή. Εμένα, αυτό που μου αρέσει, απ’ όπου και αν προκύπτει αυτό για να μη σταθούμε στο συγκεκριμένο κόμμα, εμένα μου αρέσει αυτός που παίρνει το ρόλο του πολιτικού να είναι ευθύς, να είναι καταγγελτικός. Ειδικά στους καιρούς μας. Εμένα αυτό μου αρέσει, από όποιον πολιτικό και αν γίνεται», πρόσθεσε.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει ανέφερε: «Όχι, δεν θα έλεγα ότι το έχω μετανιώσει. Όμως αισθάνομαι ότι με λάθος τρόπο διαχειρίστηκαν αυτά που είπα από τα μέσα ενημέρωσης, γιατί ο κόσμος κατάλαβε τι είπα. Όταν λέει κανείς μπορεί να κάνω και λάθος και εν μέρει συμφωνώ, αυτό δείχνει ότι δεν είμαι υπέρ κάποιου κόμματος, ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί».

Σχετικά άρθρα