Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε πόσο χρονών έγινε (θα εκπλαγείς) αλλά και πόσο νιώθει!

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε πόσο χρονών έγινε (θα εκπλαγείς) αλλά και πόσο νιώθει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Μπεκατώρου,

Τη Μαρία Μπεκατώρου, επειδή είναι σκερτσόζα κι ευχάριστη ως άνθρωπος, έχουμε συνηθίσει να τη θεωρούμε παιδούλα. Και δηλαδή, παιδούλα είναι, αφού έτσι φέρεται κι έτσι προπαντός αισθάνεται.

Κι επειδή όταν αισθάνεσαι νέος δεν έχεις πρόβλημα να μιλάς για την πραγματική σου ηλικία, η παρουσιάστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια μας ξεφούρνισε πόσο χρονών έγινε!

«Εγώ τώρα έγινα 40, αλλά τη δεύτερη εφηβεία μου τη ζω χρόνια”, είπε μπαμ και κάτω χωρίς περιστροφές και συνέχισε:

“Ούτε τώρα που μιλάμε έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι 40 χρόνων. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ναι, το γράφει η ταυτότητά μου, αλλά νομίζω ότι είμαι 25 χρονών. Έτσι νιώθω και έτσι θέλω να παραμείνω».

Όσο για το αν την τρομάζει η ηλικία και οι αριθμοί απάντησε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου»:

«Φέτος που έκλεισα τα 40 μου, ένιωσα ένα τσιμπηματάκι! Πριν δεν το ένιωθα. Αλλά, να σου πω και κάτι; Ποσώς με ενδιαφέρει! Εντάξει, έχουμε ακόμα χρόνια… Νέοι είμαστε ακόμα, δεν γεράσαμε».

Την αγχώνει η εικόνα της και φοβάται για τη φθορά που γίνεται με το πέρασμα του χρόνου; «Καθόλου! Δεν πάει να περάσει, ε και; Δεν με ενοχλεί! Θα λάβω τα μέτρα μου βέβαια. Ο χρόνος θα μου φέρει καμιά ρυτιδούλα παραπάνω, που κι αυτήν θα την καλύψω με ‘κάνα μποτοξάκι. Απλά πράγματα!».

Σχετικά άρθρα