Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράνια Θρασκιά: “Πέρασα πολύ καιρό που θρηνούσα για την απώλεια της… (!)”

Ράνια Θρασκιά: “Πέρασα πολύ καιρό που θρηνούσα για την απώλεια της… (!)”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ράνια Θρασκιά, Τηλεόραση,

Η Ράνια Θρασκιά υπήρξε μια εξαιρετικά δημοφιλής παρουσία στην ελληνική τηλεόραση αλλά και μια χυμώδης απαστράπτουσα γυναίκα που έστελνε την τηλεθέαση στα ύψη.

Δοκίμασε τον εαυτό της σε όλα τα είδη τηλεόρασης, ενημέρωση, ψυχαγωγία, talk show και πάντα είχε το κοινό της που δεν την άλλαζε με τίποτα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή αποφάσισε να γίνει μητέρα, μια βαθιά της επιθυμία, κι όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί άφησε το γυαλί για να αφοσιωθεί στην ανατροφή του.

Αυτό, όμως, που στην αρχή της φάνηκε εύκολο, ως απόφαση, στην πορεία της προκάλεσε στερητικό σύνδρομο. Της έλειπε η τηλεόραση περισσότερο από ό,τι και η ίδια μπορούσε να φανταστεί.

Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στην εκπομπή “JOY”, είπε σχετικά:

«Έμεινα χωρίς δουλειά και τότε πέρασα την πρώτη φάση. “Πωπω… χωρίς τηλεόραση πώς είναι η ζώη;”. Επειδή η δουλειά στην τηλεόραση έχει να κάνει και με την προσωπικότητα του καθενός, παίζεις πολύ με την ματαιοδοξία σου, με τις ευαίσθητες πλευρές σου, με τις κακές πλευρές σου αν θέλεις.

Κάπως μεγαλώνεις μέσα από αυτή ωριμάζεις ή καταστρέφεσαι. Μεγάλος πόλεμος γίνεται όταν σταματάς την τηλεόραση, θέλει πολύ δυνατή βάση από πίσω. Πέρασα περιόδους που θρηνούσα για την απώλεια της τηλεόρασης».

Μετά ήρθε η κρίση και τι είχες, τι έχασες Ράνια… Τίποτα δεν έχασες, νομίζουμε ότι πλέον και εσύ το γνωρίζεις καλύτερα από όλους!

Σχετικά άρθρα