Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλες ξανά, μετά από 4 χρόνια “πάγου”, Μενεγάκη – Βανδή

Φίλες ξανά, μετά από 4 χρόνια “πάγου”, Μενεγάκη – Βανδή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπήρξαν αχώριστες φίλες μέχρι πριν 4 χρόνια. Μετά η σχέση τους ψυχράθηκε κι έπαψαν να κάνουν παρέα… Όλα αυτά όμως πλέον είναι παρελθόν.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τη Δέσποινα Βανδή που μετά από τέσσερα χρόνια μακριά η μία από την άλλη, έσμιξαν ξανά χάρη στη μεσολάβηση της Τζένης Μπαλατσινού.

Αναλυτικά, ένα μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο «Voice» ήταν η αφορμή για να σπάσει ο πάγος στις σχέσεις των δύο γυναικών.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο, η Βανδή αποφάσισε να ευχαριστήσει τη γνωστή παρουσιάστρια για το μήνυμα που της έστειλε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού στέλνοντας της ένα SMS.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να γίνει ο συνδετικός κρίκος των δύο γυναικών και να τις φέρει σε επαφή.

Έτσι, την προηγούμενη Δευτέρα οι τρεις φίλες συναντήθηκαν και πάλι μετά από σχεδόν 4 χρόνια σε εστιατόριο της βορειοανατολικής Αττικής και όπως αναφέρει η εφημερίδα, με το που βρέθηκαν τίποτα δεν πρόδιδε ότι υπήρχε τόσο μεγάλο ρήγμα στη σχέση τους.

«Ήταν σαν να είχαν βρεθεί και την προηγούμενη ημέρα, όπως παλιά, ήταν αχώριστες» ανέφερε συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή.

Σχετικά άρθρα