Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κέιτ Μίντλετον έγκυος για δεύτερη φορά;

Η Κέιτ Μίντλετον έγκυος για δεύτερη φορά;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο μωρό περιμένουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ; Οι φήμες δίνουν και παίρνουν μετά από σχόλιο του Ουίλιαμ στη διάρκεια της περιοδείας τους στη Νέα Ζηλανδία.

Το ζευγάρι είχε συνάντηση με τη Σίνθια Ριντ, η οποία είχε πλέξει ένα σάλι το οποίο τους δώρισε τον περασμένο Ιούλιο, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Τζορτζ. Σύμμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουίλιαμ της είπε: «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλο ένα σύντομα».

Η Σίνθια Ριντ είναι πεπεισμένη πως ο πρίγκιπας μιλούσε σοβαρά. «Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήπιε παρά μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να διατυπώνουν ήδη από τότε εικασίες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Σήμερα το ζεύγος βρίσκεται στο Ντιούνεντιν, μια πόλη στη Νότια νήσο, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν τον δούκα και τη δούκισσα στην περιοδεία που πραγματοποιούν από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, περιμένουν τώρα να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα