Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρή η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Amber Rayne (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πριν μερικές εβδομάδες, ο κόσμος της ερωτικής βιομηχανίας, είχε συγκλονιστεί όταν μια σειρά από πρωταγωνίστριες, είχαν κατηγορήσει έναν συνάδελφό τους για βιασμό. Μια από τις ηθοποιούς ροζ ταινιών που είχε στρέψει τα βέλη της εναντίον του συμπρωταγωνιστή της James Deen, ήταν και η Amber Rayne.

Η 31χρονη «απασχολεί» και αυτές τις ημέρες την επικαιρότητα, όχι για κάποια εξέλιξη στην υπόθεση, αλλά για κάτι σαφές τραγικό και απρόσμενο. Η Rayne βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με ιστοσελίδα που φιλοξενεί νέα από τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, η 31χρονη «πέθανε στον ύπνο της», αλλά τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά – αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή από τις αρμόδιες αρχές.

Η Rayne, με καταγωγή από το Ντιτρόιτ, ήταν ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων τα τελευταία δέκα χρόνια και όπως γράφουν τα διεθνή μέσα, η ίδια δεν είχε αναφερθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διέθετε, σε κανένα πρόβλημα υγείας (ή ότι άλλο) που αντιμετώπιζε.

«Ήταν μια αρκετά καλή φίλη και μια από τις καλύτερες ηθοποιούς, με την οποία ήταν πάντα χαρά μου να εργάζομαι. Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της και να την θεωρώ φίλη», είπε ο σκηνοθέτης Stormy Daniels, στο AVN.

Η Rayne ήταν μια από τις δέκα γυναίκες στον χώρο, που είχαν κατηγορήσει τον σταρ των ερωτικών ταινιών Dean για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Σχετικά άρθρα