Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ομοφυλόφιλος επιτέθηκε στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πυγμαχίας

Έξαλλος ομοφυλόφιλος επιτέθηκε στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πυγμαχίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ομοφυλόφιλος σε έξαλλη κατάσταση όρμησε να… ξεμαλλιάσει τον διεθνούς φήμης μποξέρ Μάνι Πακιάο (Manny Pacquiao) την ώρα που ο σταρ του μποξ έβγαινε με την παρέα του από γνωστό εστιατόριο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ο ομοφυλόφιλος, ένας λευκός άνδρας, συνελήφθη μετά την απόπειρά του να χτυπήσει τον μοναδικό οκτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στην ιστορία της πυγμαχίας.

Ο πρωταθλητής και Φιλιππινέζος βουλευτής μόλις είχε βγει από ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες και ήταν με τα κλειδιά στο χέρι να μπει στη Ferrari του, όταν ένας άνδρας -εμφανώς gay- όρμησε πάνω του ουρλιάζοντας “γ@μήσου”… Φίλοι από την παρέα του Πακιάο μπήκαν ανάμεσά τους και συγκράτησαν τον έξαλλο γκέι, ο οποίος καταριόταν τον Πακιάο επειδή έχει εναντιωθεί δημοσίως στον γάμο ομοφυλοφίλων.

Ο Πακιάο γενικώς είναι “κόκκινο πανί” για τους ομοφυλόφιλους, στο παρελθόν τους έχει αποκαλέσει δημοσίως “χειρότερους και από ζώα”.

Αν και ο Πακιάο έσπευσε να απολογηθεί για εκείνη τη δήλωσή του, λέγοντας ότι “ζητώ συγνώμη για όσους πλήγωσα. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την πίστη μου ενάντια στους γάμους ομοφυλοφίλων επειδή το λέει η Βίβλος, ωστόσο, δεν καταδικάζω τους LGBT. Σας αγαπώ όλους με την αγάπη του Θεού. Ο Θεός να σας ευλογεί και προσεύχομαι για εσάς”, δεν έχει πείσει.

Στο περιστατικό που συνέβη έξω από το εστιατόριο στο Λος Άντζελες, ο πυγμάχος και βουλευτής ζήτησε να μην πειράξει κανείς τον άνθρωπο που του επιτέθηκε, ενώ ζήτησε να μην ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν ήδη κληθεί και συνέλαβαν τον ακτιβιστή γκέι.

Σχετικά άρθρα