Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλκοόλ 5 φορές πάνω από το όριο είχε καταναλώσει ο Παντελίδης

Αλκοόλ 5 φορές πάνω από το όριο είχε καταναλώσει ο Παντελίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Παντελής Παντελίδης,

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις και σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τουλάχιστον πέντε φορές πάνω από το όριο. Συγκεκριμένα ανιχνεύθηκε 2,72 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια.

Για να αντιληφθεί κανείς τι σημαίνει αυτή η ποσότητα αλκοολ, ο γνωστός οδηγός αγώνων Τάσος Ιαβάρης, όταν οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 1,5 g/l είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ότι με αυτή την ποσότητα κάποιος όχι να οδηγήσει δεν μπορεί , αλλά ούτε καν να περπατήσει.

Με μία τέτοια ποσότητα αλκοόλ ο τραγουδιστής κυριολεκτικά βρισκόταν οριακά σε κατάσταση λιποθυμίας. Αυτό βέβαια το ποσοστό ενδεχομένως να ενισχύει τους ισχυρισμούς της οικογένειας πως δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης μιας και σε τέτοια κατάσταση είναι απορίας άξιο πως θα μπορούσε να οδηγήσει.

Πρόκειται πραγματικά για ένα εύρημα που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη

Την ίδια ώρα, αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο τιμόνι του τζιπ, όπως αναφέρει το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες. Ειδικότερα, βρέθηκαν δείγματα ιστών και αποτυπωμάτων του γνωστού τραγουδιστή στο τιμόνι, καθώς και κηλίδες αίματος, ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού.

Σχετικά άρθρα