Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σάκης Ρουβάς ψάχνει χωράφι για να γίνει αγρότης!

Ο Σάκης Ρουβάς ψάχνει χωράφι για να γίνει αγρότης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Σάκης Ρουβάς,

Στην αυτοδύναμη ανάπτυξη στρέφεται ο Σάκης Ρουβάς και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ψάχνει γη να αγοράσει και για αυτό ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου και δεν αποκλείεται να τον δούμε να συνεργάζεται μαζί τους εν καιρώ.

Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε τις αγροτικές μονάδες της περιοχής, συνοδεία του προέδρου της ΕΑΣ Αγρινίου, Θωμά Κουτσουπιά. Την είδηση δημοσίευσε και η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση».

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή και τη Δευτέρα στο Αγρίνιο, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον κ. Κουτσουπιά, ο οποίος τον ξενάγησε στις μονάδες, προκειμένου να αποκτήσει και ο ίδιος άποψη για τα είδη που καλλιεργούνται σε αυτές.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως σε τι είδους επενδύσεις θα προχωρήσει ο κ. Ρουβάς στην περιοχή μας. Γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχουν διάφορα αντικείμενα τα οποία τον ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί σε περισσότερους από έναν αγροτικούς τομείς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας.

«Όντως έγινε μια επίσκεψη, αλλά δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα το θέμα, διότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συζητήσεων με τον κ. Ρουβά. Δεν είναι ακόμη τίποτα σίγουρο», ανέφερε στην Espresso ο Θωμάς Κουτσουπιάς.

Σχετικά άρθρα