Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιάκη για Μανωλίδου: Εάν βγει ο Άδωνις πρωθυπουργός θα τα πετάξει όλα; (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά προκάλεσε η φημολογία περί επιστροφής της Ευγενίας Μανωλίδου στην τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και η σύγκριση για την τηλεοπτική πορεία της Ράνιας Θρασκιά.

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν έχει ξαναγίνει. Είναι λίγο απ’ όλα», δήλωσε πρόσφατα η Ευγενία Μανωλίδου. Η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε αρχικά τις ενδυματολογικές της επιλογές: «Είναι θλιβερό το θέαμα. Ο άντρας της είναι αντιπρόεδρος κόμματος. Είναι πάρα πολύ δεύτερο».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά: «Η Ράνια λείπει πιο πολύ γιατί η Μανωλίδου δεν είναι παρουσιάστρια, η Θρασκιά είναι παρουσιάστρια και ήταν από τις καλύτερες. Η Μανωλίδου έκανε τέσσερα κόνσεπτ και η Θρασκιά έκανε δελτίο ειδήσεων, εκπομπές. Δεν είναι παρουσιάστρια η Μανωλίδου, είναι κεραυνός! Όταν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι-παρουσιαστές λείπουν από τη δουλειά τους και υπάρχουν άλλοι που δεν είναι η δουλειά τους και το κάνουν για ένα-δύο χρόνια, είναι κρίμα. Επειδή είναι έτσι η κατάσταση και δεν υπάρχουν πολλά κόνσεπτ, ας κάτσει η κυρία Μανωλίδου που αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική. Δεν μπορεί να κάνει μόνη της σκαλέτα, δεν είναι επαγγελματίας 100%, δεν μπορεί να κάνει μοντάζ, δεν είναι επαγγελματίας. Αν ήταν πανέξυπνη στο Dancing εκείνο θα έκανε και νούμερα που πήγε άπατο. Δημοσιογραφικά δεν μπορούσε να το υποστηρίξει».

Σχετικά άρθρα