Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσαρούχας σε Λιάγκα: Καλά έκανε και σας έχeσe ο Αρναούτογλου (βίντεο)

Τσαρούχας σε Λιάγκα: Καλά έκανε και σας έχeσe ο Αρναούτογλου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο επεισόδιο στην μετωπική σύγκρουση του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πυροδότησε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο πρωινό του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο πρώτος με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αρνήθηκε να μιλήσει για προσωπικά του ζητήματα στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να μένει με το στόμα ανοιχτό όταν είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Θα λέμε τέτοια; Τι με ρωτάς; Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τίποτα. Σας τα ‘πε ο Αρναούτογλου προχθές, μια χαρά σας έχεσε».

«Καταρχήν θέλω να τον ενημερώσω ότι δεν μας έχεσε κανένας Αρναούτογλου. Καταρχήν θα μύριζε… Ίσα ίσα το αντίθετο. Έγινε μια πλάκα με τον Αρναούτογλου.

»Και ειλικρινά επειδή τον έχουμε καλέσει τον Πασχάλη τόσες φορές θεωρώ ότι τον αδικεί όλο αυτό που είπε. Τον αδικεί!

»Το λέω με αγάπη επειδή τον εκτιμώ. Η δημοσιογράφος ήταν ευγενέστατη. Της λέει εκείνος πως δε θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά του. Τι θα του έκανε; Θα του έβαζε το μαχαίρι στον κρόταφο; Κι αυτή ρεπόρτερ είναι, έτσι βγάζει το ψωμί της!

»Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει όμως μετά, ενώ έχουμε πάει εκεί για να προβάλλουμε το μαγαζί του, ότι σας έχ@σε ο Αρναούτογλου. Δεν είναι ωραίο. Και είναι μάγκας, είναι άντρας αυτός, δεν τον τιμά δηλαδή! Μετά τη δεύτερη φορά δεν είναι παρεξήγηση» σημείωσε ο Λιάγκας μετά τη δήλωση του Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε το βίντεο:

<

Σχετικά άρθρα