Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ από τα τελευταία λόγια του Μιχάλη Ασλάνη πριν αυτοκτονήσει

Σοκ από τα τελευταία λόγια του Μιχάλη Ασλάνη πριν αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Μιχάλης Ασλάνης,

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο Μιχάλης Ασλάνης προτού βρεθεί νεκρός πριν από δύο και πλέον χρόνια στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Στις τελευταίες λέξεις που έγραψε, εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικά είναι τα λόγια με τα οποία αποχαιρετά τους δικούς του ανθρώπους και τους ζητά να μην στενοχωριούνται για την απώλεια. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

Στο γράμμα του, ο Μιχάλης Ασλάνης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η χειρότερη περίοδος που περνάω, αισθάνομαι λεηλατημένος. Έχασα την υγεία μου, τα πάντα. Έχω κατάθλιψη, σάκχαρο, πίεση, χοληστερίνη. Είναι κρίμα κόποι μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Σε τέτοια ηλικία αντί να ησυχάσω να περνάω τέτοιες δυσκολίες. Δεν φτάνει λοιπόν τα όσα έφαγαν τόσα χρόνια, κυρίως ή … αλλά και η … ζητάνε και από πάνω υπερβολικά λεφτά τα οποία δεν τους οφείλω. Ξέρανε βέβαια ότι εγώ δεν παρακολουθούσα τα οικονομικά, μόνο το δημιουργικό μέρος της δουλειάς. Βγάλανε και τις βοηθητικές μοδίστρες στο χορό για να με ξεκάνουνε και να μου πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν».

«Φεύγω για να ησυχάσω. Δεν έχω τη δύναμη να ζω άλλο σε ένα κόσμο τόσο σκληρό. Συγχωρείστε με. Δε γινόταν αλλιώς, ως εδώ ήταν. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλο τα πράγματα. Το έκανα για να ησυχάσω. Δεν θέλω να πονέσετε. Σας αγαπώ! Είστε η οικογένειά μου, οι μοναδικοί μου άνθρωποι. Ο Θεός να σας έχει καλά», κατέληγε.

Σχετικά άρθρα