Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κρίση χάλασε τον “παράδεισο” της Ζ. Μακρυπούλια και του Μ. Χατζηγιάννη

Η κρίση χάλασε τον “παράδεισο” της Ζ. Μακρυπούλια και του Μ. Χατζηγιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θύματα της κρίσης και το ζεύγος ΜακρυπούλιαΧατζηγιάννη. Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάποια φοβερή και τρομερή καταστροφή, απλά το σπίτι που έχτιζαν στην Εύβοια, δεν θα ολοκληρωθεί. Θα μείνει, όπως λένε, στα… μπετά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν μια αδυναμία στα εξοχικά. Τους αρέσει να φεύγουν από την Αθήνα αλλά να καταφεύγουν κάτω από το δικό τους κεραμίδι.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μιχάλης έχει αποκτήσει μια υπέροχη κατοικία στην Πάρο και ένα όμορφο παραδοσιακό σπίτι στην Αράχωβα.

Επειδή, όμως, τα δύο εν λόγω σπίτια είναι σε “κοσμικές” περιοχές κι έχουν βρεθεί συχνά στο στόχαστρο των παπαράτσι, το ζεύγος αναζήτησε ένα μέρος λιγότερο κοσμοπολίτικο για να αποκτήσει ένα τρίτο εξοχικό. Και το βρήκαν στον πανέμορφο Γαλατσώνα στη βόρεια Εύβοια σύμφωνα με το «Reallife» της Real News.

Η απόφαση να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι εκεί πάρθηκε άμεσα. Αγόρασαν ένα μεγάλο κτήμα με την καλύτερα θέα και άρχισαν οι εργασίες για να χτίσουν τον επίγειο παράδεισό τους. Μέχρι που στη διαδρομή έσκασε η «βόμβα» της κρίσης στην Κύπρο, που αναγκαστικά επιβράδυνε κάθε κίνησή τους. Πάει ο “παράδεισος”, θα αναγκαστούν να περιοριστούν στα δύο εξοχικά…

Σχετικά άρθρα