Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίζει ξανά η Χάλι Μπέρι – Τρίτο διαζύγιο στα 49 της χρονάκια!

Χωρίζει ξανά η Χάλι Μπέρι – Τρίτο διαζύγιο στα 49 της χρονάκια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαζύγιο, Χάλι Μπέρι,

Τρίτο διαζύγιο για τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry), που παρά τα 49 χρονάκια της φαίνεται της είναι δύσκολο να βρει λιμάνι να αράξει.

H Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και ο Γάλλος ηθοποιός και σύζυγός της Ολιβιέ Μαρτίνεζ ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι χωρίζουν έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Η Χάλι Μπέρι έχει αποκτήσει και ένα 2χρονο αγοράκι με τον Μαρτίνεζ.

halle-olivier

Το ζευγάρι έκανε λόγο για αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος που εξειδικεύεται στην ζωή των διασήμων TMZ.com.

«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στο γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» επισήμαναν οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Το 2002 η Μπέρι έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία την στην ταινία «ο Χορός των Τεράτων».

Η Χάλι Μπέρι γνώρισε τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ αφού χώρισε με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί έπειτα από 5 χρόνια σχέσης.

Ο Ολιβιέ και η Χάλι παντρεύτηκαν το 2013.

halle-berry-olivier-martinez

Η ηθοποιός είχε έναν σύντομο γάμο με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και είχε παντρευτεί επίσης τον τραγουδιστή και συνθέτη Έρικ Μπένετ.

Σχετικά άρθρα