Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεξοβόμβα και στα 61 της η μαμά της Μπιγιονσέ!

Σεξοβόμβα και στα 61 της η μαμά της Μπιγιονσέ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μητέρα, Μπιγιονσέ,

Είναι η Queen T, η βασίλισσα με την κορώνα βαλμένη στραβά στο κεφάλι. Είναι η Τίνα Νόουλς και είναι 61 χρόνων. Είναι η απίστευτα σέξι μητέρα της Μπιγιονσέ, η «σεξοβόμβα Τίνα» όπως την αποκαλούν στο άρθρο, που πόζαρε για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ebony, που έχει ως κεντρικό θέμα το «Για πάντα σέξι».

Η 61 χρόνων μητέρα της Μπιγιονσέ και της Σολάνζ και γιαγιά δυο εγγονιών, φωτογραφήθηκε με το κατακόκκινο στενό φόρεμά της, με κατακόκκινα χείλη και κατακόκκινο μανικιούρ. Όλοι τη γνωρίζουν με το όνομα «Miss Tina» και έτσι την αποκαλούν στο Χόλιγουντ.

Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε με τον 68χρονο ηθοποιό Ρίτσαρντ Λόσον τον περασμένο Απρίλιο, σε μία τελετή που βρίσκονταν στο πλευρό της και η 33χρονη Μπιγιονσέ και η 28χρονη Σολάνζ Νόουλς. Η Τίνα εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι κρατάει τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη και ανθεκτική στον χρόνο με το πιλάτες, κάνοντας εξάσκηση πέντε φορές την εβδομάδα. Οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν βέβαια και τις ατάκες για τη σεξουαλική της ζωή, λέγοντας ότι κάνει υπέροχο σεξ με τον σύζυγό της.

Η δυναμική Τίνα βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να αναλάβει τηλεοπτική εκπομπή. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε στη συνέντευξή της για την καθημερινή προσευχή που κάνει, τα φιλανθρωπικά πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται, αλλά και την καινούργια της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Μάθιου Νόουλς μετά από την αποδεδειγμένη κατά συρροή απιστία σε βάρος της.

Η μητέρα της Μπιγιονσέ εξήγησε πώς κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια, ενώ ήταν το κορίτσι που έφτιαχνε σάντουιτς και φορέματα για τις συμμαθήτριές της για να μπορεί να εξασφαλίζει χρήματα.

Η αινιγματική σέξι κυρία αναφέρεται στην οικογένειά της και τα 7 αδέλφια της,ενώ αποκαλύπτει τον κακό τρόπο που της συμπεριφέρονταν στο δημοτικό τα άλλα παιδιά και το παρατσούκλι της που ήταν το “Tenie B”.

Στα 18 της έφυγε μόνη της για την Καλιφόρνια και στα 34 της ήταν η ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου κομμωτηρίου της κοινότητας των μαύρων στο Χιούστον. Αυτό όμως, που τονίζει είναι ότι στην ηλικία της, με όλα αυτά που ασχολείται, ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Σχετικά άρθρα