Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαρακάκης χώρισε (και) με την κόρη του Μαντούβαλου

Ο Μαρακάκης χώρισε (και) με την κόρη του Μαντούβαλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γιάννης ΜαρακάκηςΣοφία Μαντούβαλου, σημειώσατε «τέλος». Ο γοητευτικός δικηγόρος και η πανέμορφη φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

«Ούτε υπήρξε κάποιος σοβαρός καβγάς ούτε μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους», δήλωσε στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον τους.

Ετσι λοιπόν αποφάσισαν από κοινού, πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα, να βάλουν τέλος στην πολύχρονη σχέση τους.

Μάλιστα, τόσο ο γνωστός δικηγόρος όσο και η κόρη του Πέτρου Μαντούβαλου, προς το παρόν τουλάχιστον, αποφεύγουν να κάνουν λόγο για τον χωρισμό τους, αφού γενικότερα δεν τους αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή.

marakakis_madouvalou2

Ο Γιάννης Μαρακάκης το τελευταίο διάστημα κάνει «σόλο» εμφανίσεις στην παραλία του Αστέρα, όπου μαζί με την παρέα του παίζουν beach volley, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί χωρισμού, ενώ για αρκετό καιρό έλειπε για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη και αυτό γιατί το ζευγάρι έχει πολύ καιρό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, αφού πολλές φορές τους έβλεπαν σε γνωστό bar-restaurant στο Κολωνάκι.

Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και μάλιστα είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, συγκατοικώντας στο σπίτι του γοητευτικού δικηγόρου στο Κολωνάκι, όπου περνούσαν τα περισσότερα βράδια και καλούσαν καλούς φίλους.

Η Σοφία Μαντούβαλου ωστόσο δεν φαίνεται να τα έχει… βάψει μαύρα και συνεχίζει ήρεμα τη ζωή της και τις σπουδές της.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στο Instagram, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην παραλία όχι μόνο για το καλογυμνασμένο κορμί της, αλλά και για τα μαγιό που επιλέγει να φορά.

Η μεγάλη της αγάπη πάντως είναι ο αδελφός της -τον αποκαλεί «My love»-, με τον οποίο φωτογραφίζεται στον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Πηγή: Παραπολιτικά

Σχετικά άρθρα