Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλείδωσε τον “τέως” στην τουαλέτα για να μην πλησιάσει την κόρη του!

Κλείδωσε τον “τέως” στην τουαλέτα για να μην πλησιάσει την κόρη του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ,

Ο έκπτωτος βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, στα νιάτα του ήταν “τρελό αγόρι”. Φήμες και ιστορίες για τις ερωτικές του περιπέτειες “σκανδάλιζαν” την Αθήνα της δεκαετίας του 60. Ωστόσο, όταν ερωτεύθηκε το έπαθε “μπαμ και κάτω”.

Ο ίδιος, 74 ετών πλέον, εξομολογήθηκε πώς ερωτεύθηκε την Άννα Μαρία αλλά και ένα μοναδικό ευτράπελο στην ιστορία των… βασιλικών οίκων της Ευρώπης.

Μιλώντας στο ZDF ο έκπτωτος μονάρχης, τα γυρίσματα της οποίας, μάλιστα, έγιναν εξολοκλήρου στο Τατόι, περιέγραψε λεπτομερώς τη γνωριμία του με την Άννα Μαρία, την οποία, όπως αποκάλυψε, αποφάσισε να παντρευτεί προτού καν τη γνωρίσει από κοντά.

«Είδα τη φωτογραφία της σε ένα περιοδικό. Πήγα στον πατέρα μου και του είπα: “Θέλω να την παντρευτώ». Και μου είπε: “Είσαι τρελός;».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στη Δανία και στο σπίτι της οικογένειας του βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκου Θ΄ όπου ζήτησε το χέρι της Άννας Μαρίας, με αποτέλεσμα εκείνος να τον κλειδώσει στην τουαλέτα!

«Έτρεξε στη σύζυγό του και της είπε: “Αυτός εδώ με ρώτησε αν μπορεί να παντρευτεί την κόρη μας». “Και πού βρίσκεται τώρα;» τον ρώτησε η βασίλισσα. “Τον κλείδωσα στην τουαλέτα» της είπε, ενώ εκείνη απάντησε “Τότε βγάλ΄ τον έξω και φέρε μια σαμπάνια».

konstantinos_anna_maria

Σχετικά άρθρα