Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι άσχημο συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη που η Αλίκη δεν ξέχασε ποτέ!

Τι άσχημο συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη που η Αλίκη δεν ξέχασε ποτέ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου και απόλαυσαν τη λατρεία του κόσμου ως χολιγουντιανοί σταρ. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρης Παπαμιχαήλ που υπήρξαν ζευγάρι στο γυαλί αλλά και στη ζωή. Μόνο που η προσωπική τους ζωή ήταν περιπετειώδης…

Οι δύο λαμπεροί πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκαν στις 17 Ιανουαρίου 1965 στους Δελφούς για να αποφύγουν την κοσμοσυρροή, πράγμα που δεν το κατάφεραν τελικά με τα στίφη των θαυμαστών και τις διμοιρίες των δημοσιογράφων να τους ακολουθούν με προσήλωση.

Το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο για τις 4.00 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον λόφο των Δελφών. Ο κόσμος έφτασε εκεί με κάθε μέσο για να δει τα είδωλά του να δεσμεύονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είχαν κατακλίσει τον προαύλιο χώρο, αλλά στο εσωτερικό περνούσαν μόνο όσοι είχαν κάρτα εισόδου.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφτασε πρώτος στις 15.45 συνοδευόμενος από τους γονείς και τον αδελφό του, ενώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη στις 4.00 ακριβώς έχοντας στο πλευρό της την μητέρα και τα αδέλφια της.

Σύμφωνα με το themaonline, η νύφη έλαμπε από ευτυχία, ενώ κατά την διάρκεια του μυστηρίου το ζευγάρι δεν έκρυβε την συγκίνησή του.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε ταβέρνα και η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να χορεύει τα γνωστά του ζεϊμπέκικα και την Αλίκη να του χτυπάει παλαμάκια.

Όλα φαινόντουσαν τέλεια και οι δυο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αλλά όταν βρέθηκαν μόνοι τους στο δωμάτιο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφαγε ξύλο από τον άντρα της Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ένα μυστικό που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από πάρα πολλά χρόνια.

gamos1 gamos2

Σχετικά άρθρα