Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πατέρας των αδελφών Καρντάσιαν αποφάσισε να γίνει τρανσέξουαλ γυναίκα!

Ο πατέρας των αδελφών Καρντάσιαν αποφάσισε να γίνει τρανσέξουαλ γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την μεγάλη απόφαση να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει γυναίκα πήρε ο πατριός των αδερφών Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner), ο οποίος διανύει το 65ο έτος της ηλικίας του.

Πηγή προσκείμενη προς την οικογένεια δήλωσε: «Μετακινείται προς το να γίνει γυναίκα».

Μάλιστα, η ίδια πηγή προσθέτει: «Είναι επιτέλους χαρούμενος και η οικογένειά του αποδέχεται την απόφασή του αυτή. Βρίσκεται σε μια φάση χαράς. Γι’ αυτό και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει κάτι τέτοιο».

Και επειδή πρέπει να τιμήσει την «παράδοση» της οικογένειας ο Τζένερ δεν θα μπορούσε παρά να κινηματογραφήσει την… μετάβαση αυτή προκειμένου να την παρουσιάσει ως θέαμα στην τηλεόραση όπως έχουν κάνει τόσο επιτυχημένα οι κόρες του με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Ο φωτογραφικός φακός έχει ήδη απαθανατίσει τις εμφανείς αλλαγές στο στυλ και το παρουσιαστικό του 65χρονου ο οποίος κυκλοφορεί με μακρύτερα μαλλιά, νύχια με μανικιούρ και φορώντας μεικ απ.

Σύμφωνα πάντως με την ίδια πηγή που επικαλείται το περιοδικό People η… μετακίνηση έγινε με αργό ρυθμό προκειμένου η οικογένειά του να έχει χρόνο να αποδεχθεί την αλλαγή.

Ο Μπρους Τζένερ δεν είναι μια τυχαία περίπτωση. Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Δέκαθλο το 1976, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, από το 1981 εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του για να γίνει τηλεπαρουσιαστής. Το 1991 παντρεύτηκε την μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν. Έχει παιδιά από τον πρώτο του γάμο, όπως επίσης απέκτησε παιδιά και με τη μαμά Καρντάσιαν.

Τώρα του την έδωσε να γίνει γυναίκα στα 65 του… Ίσα που προλαβαίνει να το “χαρεί” κι αυτό, διότι τα χρόνια περνάνε γρήγορα…

Σχετικά άρθρα