Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πέμη Ζούνη θα έκανε πλαστικές μόνο εάν δεν… φαίνονταν

Η Πέμη Ζούνη θα έκανε πλαστικές μόνο εάν δεν… φαίνονταν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέμη Ζούνη,

Μετά από μια σύντομη πολιτική καριέρα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη ανάμνηση της ζωής της, η Πέμη Ζούνη επέστρεψε στα φυσιολογικά της, στη ζωή δηλαδή μιας ηθοποιού και μάλλον βρήκε την ησυχία της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του Mega, στην ενότητα της Χριστίνας Πολίτη στο «Mega με Μία», η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και στην καριέρα της.

«Συνειδητοποιώ ότι η δική μου η γενιά, επειδή ήμασταν αντι-star, θέλαμε να μην μας αφορά η εικόνα μας παρά μόνο την ώρα της φωτογράφισης. Δεν χαρήκαμε ότι σαν νέος μπορεί να υπάρξουμε και σέξι. Όταν ακούω ότι μπορεί να υπήρξε και αυτή η εικόνα, χαίρομαι», είπε αρχικά η ηθοποιός μετά από σχόλιο της γνωστής κοσμικογράφου.

Η Πέμυ Ζούνη μίλησε για τον σύζυγό της, Στάθη, με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία 22 χρόνια και είπε:

«Είναι θέμα τύχης, να συναντήσεις έναν άνθρωπο που τα βρίσκεις σε βαθύ χρονικό διάστημα. Έτυχε να συναντήσω τον Στάθη, να με αντέξει, να τον αντέξω, να με σεβαστεί, να τον σεβαστώ και να μπορέσουμε να βρούμε ισορροπίες. Πάνω από όλα είναι ότι γουστάρω τον τύπο του άλλου. Όταν αυτό συμβαίνει, βρίσκεις ισορροπίες».

Στο τέλος της κουβέντας τους η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε αν την ενοχλεί ο χρόνος που περνάει και δήλωσε: «Με ενοχλεί αλλά η αξιοπρέπεια είναι το ζήτημα. Δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου. Αν κάνω μια επέμβαση που θα φαίνεται -γιατί μακάρι να έκανα κάτι να γινόμουν ξανά 30 και να μην φαινόταν- θα το έκανα, αλλά, αν φανεί, είναι σαν να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου».

Πρόσφατα άρθρα