Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι οι μουσουλμάνοι με τη Σελένα Γκόμεζ – Έδειξε αστράγαλο μέσα σε τζαμί!

Έξαλλοι οι μουσουλμάνοι με τη Σελένα Γκόμεζ – Έδειξε αστράγαλο μέσα σε τζαμί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έξαλλοι είναι οι μουσουλμάνοι με την ποπ στάρλετ Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez).

Η 22χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι και ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το Μεγάλο Τζαμί του Άμπου Ντάμπι, όπου αν και φοράει τον μουσουλμανικό χιτώνα, έχει σηκώσει το ύφασμα και επιδεικνύει τον αστράγαλό της προκλητικά.

selena-gomez

Οι κανόνες των μουσουλμάνων είναι ξεκάθαροι. Οι γυναίκες πρέπει να είναι ολότελα καλυμμένες μέχρι κάτω από τους αστραγάλους. Με την πόζα της αυτή η Σελένα Γκόμεζ είναι σαν να προσβάλλει το Ισλάμ.

Όπως αντιλαμβάνεστε πολλοί μουσουλμάνοι έγιναν έξαλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχολιάζοντας στη φωτογραφία η Αλάα Αλμιτγουάλι είπε: “Ασέβεια! Είναι ένας ιερός τόπος, όχι ένα μέρος που πας για να περάσεις καλά!”. Μια άλλη μουσουλμάνα, η Αίσα Ελτούρκ, σχολίασε: “Εάν ο σκοπός της επίσκεψής της ήταν να μάθει σχετικά με το Ισλάμ δεν θα πόζαρε σαν να ήταν σε κάποιο χώρο διασκέδασης”.

Όπως αντιλαμβάνεστε, με τον τζιχαντισμό στα ύψη και τα θρησκευτικά πάθη των μουσουλμάνων σε έξαρση, η χαζοχαρούμενη πόζα της Σελένα Γκόμεζ μέσα στο τζαμί εκτός από ασέβεια δεν ήταν και ό,τι πιο έξυπνο, ενώ αναμένονται ακόμα πιο οργισμένες αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα