Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς με μεγάλωσε ο πατέρας μου συντελεστής της ταινίας “Βαθύ λαρύγγι”

Πώς με μεγάλωσε ο πατέρας μου συντελεστής της ταινίας “Βαθύ λαρύγγι”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πώς ανατράφηκε από τον πατέρα της , ο οποίος ασχολείτο με την πορνογραφία και ήταν ο διανομέας της υπερτολμηρής ταινίας «Βαθύ λαρύγγι» , εξομολογείται η κόρη του Κριστίν Μπατίστα Φρέιζ.

Η Κριστίν Μπατίστα σε συνεντεύξεις που παραχωρεί για την προώθηση του βιβλίου της αναφέρει ότι τα παιδικά της χρόνια της σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από την καριέρα του πατέρα της.

245298bb00000578-2890843-image-a-61_1419917791942

«Οι γονείς μου ήταν σαν τους οποιοδήποτε άλλους γονείς, που ζούσαν μια πολύ όμορφη αλλά μάλλον λίγο δυσλειτουργική ζωή, αφού τελικά μετά από κάποια χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο. Αλλά οι γονείς μου είχαν τις ίδιες ανησυχίες που έχουν όλοι οι γονείς. Δεν μεγάλωσα πιο γρήγορα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μεγάλωσα βλέποντας ταινίες ενηλίκων και με άλλα τέτοια, όμως αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος» ανέφερε η Μπατίστα μιλώντας στην Orlando Sentinel.

«Η μαμά μου ήταν ανοιχτόμυαλη και δεν είχε πρόβλημα με την πορνογραφία. Αλλά το ”Βαθύ Λαρύγγι” ήταν μια δύσκολη υπόθεση καθώς φοβήθηκε ότι ο πατέρας μου θα πάει φυλακή και αναρωτιόταν πώς θα επιβιώσουμε», προσθέτει.

Σημειωτέον, πάντως ότι η μητέρα της Κριστίν Μπατίστα, πάντως, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και κλονίστηκε η ψυχική της υγεία όταν ο σύζυγός της πήγε να ανοίξει μια σειρά από sex shops.

Όσον αφορά το πότε και πώς ένιωσε όταν είδε την ταινία; Η Μπατίστα αποκάλυψε ότι είδε το Βαθύ Λαρύγγι μόλις φέτος τον Σεπτέμβριο.

«Σκέφθηκα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάτσω και να την παρακολουθήσω. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν φαίνεται και σαν κάτι τραγικό. Δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει, αλλά κάτι κρατά από την πλοκή».

Πρόσφατα άρθρα