Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων, μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και δράση

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιβλίο, Εκδόσεις Παπαδόπουλος,

Ο μικρός Κοπέρνικος και η παρέα του «επισκέπτονται» ξανά τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για να διηγηθούν τη δεύτερη περιπέτειά τους με τίτλο Ο μικρός ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και το Πάρκο των Δεινοσαύρων.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΥ που δημιούργησε το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2015, White Ravens 2016) βρίσκει τον κεντρικό ήρωά του και τους φίλους του Φοίβο, Δάφνη και Μιχαήλ να αναζητούν απολιθώματα δεινοσαύρων στο…πάρκο της γειτονιάς!

Όμως τη δική τους ανασκαφή πραγματοποιεί εκεί κοντά και η αντίπαλη συμμορία των Πιλάφηδων που αποτελείται από τους Πελοπία, Πουλχερία, Πίπη και Προκόπη.

Όταν ο Κοπέρνικος και οι φίλοι του βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη ανακάλυψη, αποφασίζουν να δράσουν υπεύθυνα και οδεύουν προς τα σπίτια τους για να πάρουν τις οδοντόβουρτσές τους!

Οι Πιλάφηδες βρίσκουν την ευκαιρία να καταστρέψουν τα σχέδια της παρέας και έτσι ξεκινά μια νέα περιπέτεια γεμάτη ανατροπές και ευτράπελα.

Στο βιβλίο Ο μικρός ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και το Πάρκο των Δεινοσαύρων οι νεαροί αναγνώστες δεν θα χρειαστεί να «σκάψουν» για να βρουν μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και δράση, ενώ η εικονογράφος Λίλα Καλογερή αντί για σκαλιστήρι και τσάπα παίρνει τη γραφίδα και τα πινέλα της και αναπαριστά μοναδικά τη δεύτερη περιπέτεια του μικρού Κοπέρνικου.

Τίτλος: Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων
Συγγραφείς: Αγγέλου Άγγελος & Σίνη Έμη
Τιμή: 9,99€
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα