Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»

Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ,

Σύμφωνα με κάποιους Αμερικανούς αναλυτές, η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ «σχεδιάστηκε σκόπιμα ώστε να μπορεί να αναχαιτιστεί», δηλαδή ως πρόσχημα του Ιράν προς την κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ότι υπερασπίστηκε την τιμή του δίχως να επιθυμεί περεταίρω κλιμάκωση.

Αμερικανικές φιλελέδικες ανιστόρητες ανοησίες, απαντώ.

Οι μουλάδες του Ιράν εξαπέλυσαν μία ευρεία και δυναμική επίθεση στο Ισραήλ αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενωμένες τις δυτικές ναυτικές δυνάμεις που αναχαίτισαν/κατέρριψαν το σύνολο των… φωτοβολίδων τους.

Μετά τη συντριβή των μουλάδων, για να σωθεί η τιμή τους, αν έχουν τιμή οι θεοκράτες, διαδίδεται ότι τάχα η ιρανική επίθεση ήταν για την τιμή των όπλων και όχι «πραγματική». Αυτή είναι μία επικίνδυνη φήμη διότι υπονοεί ότι τα θρησκόληπτα κτήνη έχουν δυνατότητα ισχυρότερης επίθεσης.

Λοιπόν, ακούστε πώς νομίζω ότι έχουν τα πράγματα.

Οι ναυτικές δυνάμεις της Δύσεως, μία από αυτές είναι και η Ελλάδα, είναι ισχυρότερες στα όπλα και τους πόρους.

Και η εξήγηση είναι απλή: «Μέγα τὸ τῆς θαλάσσης κράτος».

Οι λαοί της στέπας και της ερήμου, που οι πρόγονοί μας εύστοχα χαρακτήριζαν βαρβάρους, δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στους Δυτικούς.

Κι όπως έχει διατρανώσει ο Ευρυπίδης:

«Βαρβάρων δ’ Έλληνας άρχειν εικός, αλλ’ ου βαρβάρους,
μήτερ, Ελλήνων.
»Το μεν γαρ δούλον οί δ’ ελεύθεροι», δηλαδή:

«Είναι φυσικό να κυβερνούν οι Έλληνες τους Βαρβάρους,
»αλλ’ όχι οι βάρβαροι τους Έλληνες.
»Διοτι οι μέν (Βάρβαροι) είναι δούλοι,
οι δέ (Έλληνες) Ελεύθεροι».

Οι Ασιανοί λοιπόν και οι Ρώσοι σύμμαχοί τους [κι από κοντά πάντα οι Γερμανοί φίλοι τους] δεν μπορούν να τα βάλουν με τη Δύση. Είναι «τζάμπα μάγκες».

Ας μην λαμβάνουμε λοιπόν σοβαρά τις προφάσεις κάποιων «φιλελέδων» αναλυτών ότι δήθεν το Ιράν επιτέθηκε για τα προσχήματα.

Το Ιράν επιτέθηκε στο Ισραήλ πλήρως και ηττήθηκε.

Πήρε το μάθημά του και τώρα, με την ουρά στα σκέλια, υποστηρίζει ότι δεν επιθυμεί συνέχεια, όπως και η Χαμάς έπραξε το ίδιο, που ενώ εκείνη πρώτη επιτέθηκε για να σφάξει και να βιάσει γυναικόπαιδα, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε άρχισε να ικετεύει για εκεχειρία. Οι τζάμπα μάγκες.

Λέω λοιπόν: Όχι! Καμία εκεχειρία με τα καθάρματα.

Οι δήθεν «θεόπνευστοί» φονιάδες πρέπει να εξολοθρευθούν εάν θέλουμε να επιβιώσει, ο -παραδέχομαι σε πολλά προβληματικός αλλά ό,τι καλύτερο έχουμε- δυτικός πολιτισμός μας.

Οι θρησκείες πρέπει να εξημερωθούν αλλιώς να παύσουν. Οι άνθρωποι μόνο ακολουθώντας το μονοπάτι του Ορθού Λόγου, δηλαδή της κοινωνικής δικαιοσύνης, της μετριοπάθειας και της μεσότητας, θα ευτυχήσουν.

Αμείλικτοι οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στις δεισιδαιμονίες, τις προλήψεις και τους τυράννους.

«…ἀνθίστασθαι διά τοῦ λόγου, τῆς γραφίδος καί τοῦ ξίφους κατά τῆς τυραννίας καί τῆς ἀγυρτείας καί ὑπερασπίζεσθαι τόν λαόν ἐναντίον τῶν λαϊκῶν ἤ πνευματικῶν τυράννων».

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ανατολή, προφανώς δεν αγνοούμε στη Δύση τους πράκτορες του χάους, της πολιτικής ορθότητας δηλαδή και της «γουόκ» ατζέντας, διότι, αλήθεια, πόσο στην ουσία διαφέρουν οι μουλάδες και οι τζιχαντιστές από τους «γουόκ» φιλελέδες; Καθόλου νομίζω.

Όλους αυτούς τους παλαβούς, μουλάδες και «γουόκ» φιλελέδες, γνωρίζουμε ότι ένα είναι το σύνθημα που τους τρομοκρατεί επειδή σημαίνει:

«Ordo ab Chao» δηλαδή «Τάξη από το Χάος».

Πράγματι, όπως έχει γράψει κι ο Πλούταρχος η επίτευξη της ειρήνης είναι έργο ελληνικότατο, αλλά η ειρήνη δεν προϋποθέτει συμβιβασμό με το παράλογο και το χάος.

Μετά τις Πλαταιές μπορούμε να μιλήσουμε για ειρήνη, μετά τις Πλαιταιές όμως. Κι εάν δεν γίνουν σεβαστές οι Πλαταιές, τότε, στο όνομα της ειρήνης και της ελευθερίας, θα τα «πούμε» στα Γαυγάμηλα.

 • 29 Μαΐου 1453 – Δεν θα συνθηκολογήσουμε ποτέ
  Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  29 Μαΐου 1453. Τιμή και δόξα στον Κωνσταντίνο ΙΑ΄, που έπεσε, λυσσαλέα μαχόμενος, στα τείχη της Πόλης, υπερασπιζόμενος τον λαό και την πατρίδα, τελευταίος Αυτοκράτορας των Ρωμαίων και πρώτος και τελευταίος αυτοκράτορας που πήρε τον τίτλο «Βασιλεύς των Ελλήνων». Εστεμμένος το...
 • Τελικά, είναι «η Δημοκρατία δυσχερής» ή ανέφικτη;
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  «Η Ελλάς του Καραμανλή ή η δημοκρατία δυσχερής;», Μωρίς Ζενεβουά, Σιδέρης 1972 «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;»είχε αναρωτηθεί ο Κ. Καραμανλής το 1963 μετά την δολοφονία Λαμπράκη και τα επεισόδια του Λονδίνου μεταξύ Φρειδερίκης και Αμπατιέλου. Μιά απάντηση έδωσε ο Κ. Μητσοτάκης,...
 • Η Αρμενία εισέρχεται σε μια από τις πιο δραματικές περιόδους της ιστορίας της και οι ερασιτέχνες του «ρωσικού κόσμου»
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  «When the sharks the sharks devour Little fishes have their hour». Bertolt Brecht, «The Caucasian Chalk Circle» Ο υπογράφων το παρόν σχόλιο πιστεύει ακράδαντα ότι, τα πολιτικά «παιχνίδια», ιδιαιτέρως αυτά που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική, είναι για τα «μεγάλα παιδιά», δηλαδή για...