Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Κρίτων Βασιλικόπουλος
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

«Ξεπαρθενών»: Φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι

«Ξεπαρθενών»: Φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρόπολη, Κινηματογράφος, Παρθενώνας, Υπουργείο Πολιτισμού,

Η Ακρόπολη, όπως και όλα τα άλλα (κατά τους νεο-«έλληνες») «αρχαία», έχουν βανδαλιστεί και βανδαλίζονται συστηματικά εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια από όλους τους βάρβαρους, στο όνομα όλων των ηλίθιων «ιδεολογιών», απλώς τώρα προστέθηκαν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι της «ταινίας».

Οι οποίοι φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι:

«…Μέσα από τη συντροφικότητα, το χιούμορ, το κέντρισμα του αισθησιασμού η παρέα συντροφεύει τα μέλη της να βιώσουν τον ερωτισμό σε δημόσια μέρη, όπως παλιά. Μαζί, ο δημόσιος χώρος που είναι φορτισμένος με τα στοιχεία ενός πατριαρχικού και εθνικιστικού πλαισίου αποχτά ρωγμές, για να αναδυθεί ακριβώς αυτός ο ερωτισμός».

Σύμβολο της πατριαρχίας ο… Παρθενώνας!

Κρίμα που τα διακήρυξαν ανωνύμως και δεν μπορούμε να αποδώσουμε εξατομικευμένα τα εύσημα σε τόσο ευφυείς, μορφωμένους και οξυδερκείς εγκεφάλους.

Όσο για τα περί παραίτησης της κυρίας Μενδώνη, είναι αστεία.

Η κυρία Μενδώνη, όπως και όλοι οι προκάτοχοί της με εξαίρεση την Μελίνα η οποία είχε διαισθητικά προσεγγίσει με σεβασμό την ελληνικότητα, κάνει ακριβώς αυτό που «οφείλει» να κάνει κάθε υπουργός «πολιτισμού» του Γιουνανιστάν και είναι άψογη στα καθήκοντά της.

Οι δε «ακτιβιστές», ακόμα και χωρίς να το αντιλαμβάνονται, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι αυτού που αντιλαμβάνονται ως «πλαίσιο της πατριαρχίας και του εθνικσμού».

Και της κυρίας Μενδώνη προσωπικώς.

 • Σταθερότητα-κανονικότητα και άλλα «αφηγήματα»
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Γίνεται πολύς λόγος για την επάνοδο στην κανονικότητα και για την ανάγκη σταθερότητας. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για σημαντικές παραμέτρους της ομαλότητας και της ασφάλειας. Μόνο που οι λέξεις, όταν δεν προσδιορίζεται με ακρίβεια το νόημά τους, χάνουν την αξία τους. Οι λέξεις, όταν...
 • Ο «Δούκας της Σπάρτης»…
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  Τον καιρό που είχαμε μοναρχία στην Ελλάδα, ο «διάδοχος» έπαιρνε τον τίτλο «Δούκας της Σπάρτης» (αν το μάθαιναν ο Λεωνίδας και οι 300 του και θα γκρεμίζονταν τα Ηλύσια Πεδία από τα γέλια). Ευτυχώς ο πρωτόγονος, γελοίος και στην περίπτωση της...
 • Τουρκία και Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας της Σαγκάης – Ο Ερντογάν παίζει με τα νεύρα της Δύσης
  Διεθνολόγος, Οικονομολόγος
  Ίσως φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πόσοι από εσάς έχετε σκεφθεί τι θα σημαίνει μια αλλαγή γεωστρατηγικού – γεωοικονομικού προσανατολισμού για την Τουρκία; Η παρουσία του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σαμαρκάνδη στη Σύνοδο ηγετών του Οργανισμού της Σαγκάης είναι μια...