Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Κρίτων Βασιλικόπουλος
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

«Ξεπαρθενών»: Φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι

«Ξεπαρθενών»: Φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρόπολη, Κινηματογράφος, Παρθενώνας, Υπουργείο Πολιτισμού,

Η Ακρόπολη, όπως και όλα τα άλλα (κατά τους νεο-«έλληνες») «αρχαία», έχουν βανδαλιστεί και βανδαλίζονται συστηματικά εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια από όλους τους βάρβαρους, στο όνομα όλων των ηλίθιων «ιδεολογιών», απλώς τώρα προστέθηκαν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι της «ταινίας».

Οι οποίοι φρόντισαν να διακηρύξουν με το «μανιφέστο» τους το πόσο ηλίθιοι είναι:

«…Μέσα από τη συντροφικότητα, το χιούμορ, το κέντρισμα του αισθησιασμού η παρέα συντροφεύει τα μέλη της να βιώσουν τον ερωτισμό σε δημόσια μέρη, όπως παλιά. Μαζί, ο δημόσιος χώρος που είναι φορτισμένος με τα στοιχεία ενός πατριαρχικού και εθνικιστικού πλαισίου αποχτά ρωγμές, για να αναδυθεί ακριβώς αυτός ο ερωτισμός».

Σύμβολο της πατριαρχίας ο… Παρθενώνας!

Κρίμα που τα διακήρυξαν ανωνύμως και δεν μπορούμε να αποδώσουμε εξατομικευμένα τα εύσημα σε τόσο ευφυείς, μορφωμένους και οξυδερκείς εγκεφάλους.

Όσο για τα περί παραίτησης της κυρίας Μενδώνη, είναι αστεία.

Η κυρία Μενδώνη, όπως και όλοι οι προκάτοχοί της με εξαίρεση την Μελίνα η οποία είχε διαισθητικά προσεγγίσει με σεβασμό την ελληνικότητα, κάνει ακριβώς αυτό που «οφείλει» να κάνει κάθε υπουργός «πολιτισμού» του Γιουνανιστάν και είναι άψογη στα καθήκοντά της.

Οι δε «ακτιβιστές», ακόμα και χωρίς να το αντιλαμβάνονται, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι αυτού που αντιλαμβάνονται ως «πλαίσιο της πατριαρχίας και του εθνικσμού».

Και της κυρίας Μενδώνη προσωπικώς.

 • Η «λαγνεία» του Κέντρου και τα «σκόρπια»;
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου κτύπησε ηχηρό καμπανάκι. Το πραγματικό μήνυμα των εκλογών καλύφθηκε από τον θόρυβο που έκανε ο θρίαμβος της ΝΔ με 40,56% έναντι μόλις 17,83% του ΣΥΡΙΖΑ. Υπό την καταλυτική επήρεια των εντυπώσεων δεν δόθηκε...
 • Οι ληστείες και τα φιλοδωρήματα
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Με «τυμπανοκρουσίες», εκνευριστικά επαναλαμβανόμενες, οι «εκδιδόμενες» –δαπάνες εμφανών αλλά και αφανών κρατικών ενισχύσεων- προβάλουν τις «αυξήσεις» που η «γενναιοδωρία» της κυβέρνησης προβλέπει για μισθωτούς ή συνταξιούχους. Αλλά η «γενναιοδωρία» αυτή θυμίζει το γνωστό λαϊκό απόφθεγμα: «να σε κάψω Γιάννη μου να...
 • «Ρωσικός Κόσμος»: Η απουσία ορθού λόγου διαμορφώνει σκοπίμως τυραννική πολιτική ορθότητα
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  «Why, what’s the matter, »That you have such a February face, »So full of frost, of storm and cloudiness?». Willian Shakespeare, Much ado about nothing, Don Pedro (act 5, scene 4) (Ακολουθούν σκέψεις ατάκτως ερριμμένες, αυστηρώς ακατάλληλες για όσους φέρουν παρωπίδες) Τα περισσότερα μέλη της...