Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Ο δυτικός κόσμος στα χέρια «ντιντίδων» και «τζιτζιφιόγκων» θα ηττηθεί από τους αυταρχικούς ηγέτες

Ο δυτικός κόσμος στα χέρια «ντιντίδων» και «τζιτζιφιόγκων» θα ηττηθεί από τους αυταρχικούς ηγέτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπειρατεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιράν, Κίνα, Λευκορωσία, Ρόμαν Προτάσεβιτς, Ρωσία, Τουρκία,

Ο δυτικός κόσμος, με όλες τις αδυναμίες του, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην οικουμένη όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία, ελευθερία λόγου, ασφάλεια, ευημερία, ειρήνη, σταθερότητα.

Είναι ένας κόσμος που οικοδόμησε ο Διαφωτισμός πάνω στις αρχές και αξίες του ελληνικού πολιτισμού.

Το διαχρονικό δίλημμα είναι ελληνισμός ή βαρβαρότητα και δεν υπάρχει ανθρωπισμός και πολιτισμός δίχως τον ελληνισμό (ο ελληνισμός εννοείται ως -ισμός, δηλαδή ως ιδεολογία, κοσμοθεωρία και αξιακό σύστημα που όρισε τον Ορθό Λόγο και όχι ως «ομογένεια» ή ως «εθνικισμός», όπως έχει διαστρεβλωθεί η λέξη από αγράμματους ελλαδίτες).

Ωστόσο, ο δυτικός κόσμος, ο καλύτερος κόσμος που είχαμε από τον μεσαίωνα και μετά, δυστυχώς έχει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Τις αλαζονικές, αμετροεπείς και ιδιοτελείς νεοφιλελεύθερες βδέλλες, τους τζιτζιφιόγκους, λιμοκοντόρους και φλώρους, που τον διαβρώνουν και τον υπονομεύουν, διότι πρόκειται για πράκτορες της απληστίας, της αδικίας και του χάους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νεοφιλελέδες είναι εχθροί του δυτικού πολιτισμού, μισάνθρωποι και πεμπτοφαλαγγίτες στις υπηρεσίες κάθε αλλότριου αυταρχισμού.

Είναι επίσης υποκριτές, ιδιώτες, ιδιοτελείς, πλουτολατρικά καθάρματα.

Ακόμα κι έτσι όμως, ο κόσμος μας παραμένει ο καλύτερος στην οικουμένη, επειδή απέναντι στα νεοφιλελεύθερα ασπόνδυλα αντιστέκονται οι θεράποντες του Ορθού Λόγου, οι οικοδόμοι αυτού του κόσμου και φύλακές του.

Ο δυτικός κόσμος δεν απειλείται μόνο από τον εσωτερικό εχθρό, δηλαδή από τους νεοφιλελέδες.

Απέναντι του έχει μία συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων, κρατών και εθνών δίχως δημοκρατική παράδοση και αφώτιστα, δηλαδή δίχως διαφωτισμό, όπως η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν και η Κίνα, που έχουν συστήσει έναν άξονα, έναν άξονα «των παλιών αυτοκρατοριών».

Αυτοί έχουν προγεφύρωμά τους στη Δύση μία πολύ ισχυρή μερίδα της γερμανικής ελίτ, η ίδια που ηγείται και τον άθλιου νεοφιλελευθερισμού, τον οποίο εμείς οι Έλληνες νιώσαμε στο πετσί μας από το 2010 και μετά.

Την Κυριακή μία πτήση της φτηνιάρικης Ryanair από την Αθήνα στο Βίλνιους «καταλήφθηκε» από Ρώσους ( ; ) πράκτορες (που επιβιβάστηκαν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος») και υποχρεώθηκε, σε μία επιχείρηση «κρατικής αεροπειρατείας», να προσγειωθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Όλο αυτό έγινε για να συλληφθεί ένας 26χρονος Λευκορώσος αντικαθεστωτικός ακτιβιστής δημοσιογράφος, ο Ρόμαν Προτάσεβιτς, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη χώρα μας με αφορμή τις εργασίες του Φόρουμ των Δελφών.

Προσωπικά θεωρώ τα «τυπάκια», που έχουν επιλέξει κάποιοι στη Δύση για να «ανατρέψουν» δικτάτορες και τυράννους αστειάνθρωπους -και σε αυτούς συμπεριλαμβάνω τον εντελώς φλώρο Γκουαϊδό, τον άλλο «πουθενά» τον Ναβάλνι και αυτή τη Λευκορώσα Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, η οποία «πιάστηκε» να ζητά μέσω skype χρηματοδότηση για να αγοράσει ακριβά φορέματα, για να μην κυκλοφορεί ως «λαϊκιά»- εντελώς χαμένες υποθέσεις.

Κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ότι με τέτοιους απίθανους θα μπορέσουν να ανατρέψουν αυταρχικά καθεστώτα.

Προφανώς πρόκειται για εντελώς ανίδεους, που δεν έχουν ανατρέψει τίποτα παρά μόνο καμία τσαγιέρα κι αυτή κατά λάθος στο σερβίρισμα.

Τους δικτάτορες τους αντιμετωπίζεις με φιλο-λαϊκούς δημοκρατικούς διαφωτιστές ΗΓΕΤΕΣ, όχι με «ακτιβιστές μπλόγκερ» κι άλλες τέτοιες σαχλές ελαφρότητες.

Αυτή όμως η ανικανότητα δεν πρέπει να συγχέεται με την ουσία της κρατικής αεροπειρατείας και απαγωγής του Ρόμαν Προτάσεβιτς, που συνιστά πρωτίστως βαριά προσβολή στην Ελλάδα, ως χώρας φιλοξενίας του.

Δεν ξέρω τι έκανε ή τι δεν έκανε η ΕΥΠ, οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μας, ή απλά τον έβαλαν σε μία πτήση της φτηνιάρικης Ryanair και «καλό ταξίδι», μη συνυπολογίζοντας ΠΡΟΦΑΝΩΣ ότι ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει ποινή θανάτου στη Λευκορωσία.

Επίσης, από εδώ και πέρα θα μπορεί ο κάθε ψυχοπαθής να «κατεβάζει» αεροπλάνα και να συλλαμβάνει όποιον θέλει. Ναι;

Την ίδια ώρα, οι νεοφιλελεύθεροι ασπόνδυλοι των Βρυξελλών, όπως η Ούρσουλα του «εχμ!!!», στέκονται αμήχανοι, ανίκανοι να αντιδράσουν στον αυταρχισμό, διότι είναι «ντιντίδες», δειλοί, μικρονοϊκοί, αναξιοπρεπείς και υπηρετικό προσωπικό του γερμανικού νεοφιλελευθερισμού. Ανθρωπάκια.

Βεβαίως είπαν ότι θα επιβάλλουν κυρώσεις στο καθεστώς Λουκασένκο. Στον Ερντογάν, που έχει φυλακίσει εκατοντάδες δημοσιογράφους, φέρνει ναρκωτικά από την Κολομβία και πουλά όπλα στους τζιχαντιστές, σκοτώνει και δολοφονεί, εισβάλει παράνομα σε γειτονικές χώρες και επιβάλει κατοχικές ζώνες, δεν τολμούν να επιβάλλουν κυρώσεις, τα συμφέροντα της Γερμανίας δεν το επιτρέπουν.

Όλη αυτή η νεοφιλελεύθερη συμμορία οδηγεί τον δυτικό πολιτισμό σε ιστορική ήττα απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες και τυραννικά καθεστώτα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποτύχει να αποκρούσει τους εχθρούς των ανθρώπων διότι και η ίδια έχει καταληφθεί από εχθρούς των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι του Ορθού Λόγου, οι στρατιώτες του λαού, να μην παραμελούν τη φωνή του καθήκοντος…

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
    Αποδεικνύοντας την «έκπτωση» των πολιτικών ηθών οι «εκπρόσωποι» μας αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις» σκορπίζοντας ρίγη ενθουσιασμού στους «κλακαδόρους» τους. Το γεγονός ότι οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην άκρως ελλειμματική «δημοκρατία», με την αποχή να πλησιάζει το 50%, δεν τους απασχολεί. Το πολιτικό «φτύσιμο»...
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
    Don Lope de Aguirre : I am the wrath of God. Who else is with me? Werner Herzog, Aguirre, der Zorn Gottes (Aguirre, the wrath of God, 1972) (Περί «ρωσικού κόσμου», μέρος β΄ Διαβάστε το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ) Στο δεύτερο...
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
    «Each wrong idea we follow is a crime committed against future generations. » Arthur Koestler, «Darkness at Noon» Αγαπητέ αναγνώστη, το σχόλιο που ακολουθεί είναι ένα συμπλήρωμα σε άρθρο του γράφοντος που δημοσιεύθηκε στην φιλόξενη ιστοσελίδα της ΚΑΘΕΔΡΑΣ στις 20 Νοεμβρίου 2023...