Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Γιώργος Πιπερόπουλος
Πανεπιστημιακός

Πιπεράτο «άδειασμα» του κ. Σαμαρά από την Εurostat!…

Πιπεράτο «άδειασμα» του κ. Σαμαρά από την Εurostat!…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάζω τις δηλώσεις του Διευθυντή της Eurostat, ο οποίος ουσιαστικά στην συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα όχι μόνο «αδειάζει» αλλά, κυριολεκτικά, «ξεμπροστιάζει» τον κ. Σαμαρά (και φυσικά ολάκερη την Ελληνική Κυβέρνηση) και, ειλικρινά, δεν μένω απλά άφωνος αλλά αποσβολωμένος!…

Στην συνέχεια διαβάζω το άρθρο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ που αφορά στις δηλώσεις που έκανε βγαίνοντας από σύσκεψη στο Μαξίμου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας και συνειδητοποιώ κάτι που είχα σχεδόν λησμονήσει, δηλαδή ότι από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Ελλάδα έχει αναλάβει την Προεδρία της Ε.Ε.!!!

Δεν προτίθεμαι να κάνω κανένα απολύτως κακοπροαίρετο σχόλιο ούτε για τα όσα μας λένε οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας ούτε για όσα είπε χωρίς να κρατήσει έστω τα τυπικά ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ επιπέδου Δημοσίων Σχέσεων εάν όχι διπλωματικής δημόσιας τοποθέτησης ο Διευθυντής της Eurostat…

Επειδή, όμως, τα δημοσιεύματα αυτά σήμερα προκαλούν εχέφρονες Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα, θα κάνω μόνο μία δημόσια πρόταση στους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα:

Εφόσον, κατά τα λεγόμενα δημοσίως από τον κ Διευθυντή της Eurostat, και μάλιστα σε μια από τις πλέον αξιόπιστες Γερμανικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, τα πάντα θα αποκαλυφθούν μετά την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ συλλογής και σχετικής επεξεργασίας των οικονομικών δεδομένων, και εφόσον η συνέντευξή του αποτελεί ουσιαστικά «άδειασμα και ξεμπρόστιασμα» της Ελληνικής Συν-Κυβέρνησης, τότε τον Απρίλιο ΕΦΟΣΟΝ αποδειχθεί ότι το δίκαιο είναι με την Ελληνική Κυβέρνηση σε ότι αφορά το περιβόητο πλέον ελληνικό «πρωτογενές πλεόνασμα» ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο κ. Σαμαράς να ζητήσει και να πετύχει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του κ. Ράντερμαχερ!

Εάν, όμως, αποδειχθεί ότι ο κ. Ράντερμαχερ «σωστά τα είπε» τότε ας μην καθυστερεί την ιστορική του απόφαση για τριπλές εκλογές ο κ. Σαμαράς.

Ας κηρύξει τριπλές εκλογές για να ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ…

Γιατί, μεταξύ μας, δεν περιμένω «παραιτήσεις…»

  • «Ετούτη η Άνοιξη δεν είναι σαν τις άλλες…»
    Πανεπιστημιακός, Ευρωβουλευτής
  • Τα Ευρωομόλογα και το 4ο Ράιχ – Το τέλος του Ευρωπαϊκού Ονείρου
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Καραϊσκάκης, Υψηλάντης, Κολοκοτρώνης, Νικηταράς – Δεν προσκύνησαν ποτέ
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος