Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Τις πλατείες των Αγανακτισμένων θα τις βρείτε μπροστά σας… γατάκια!

Τις πλατείες των Αγανακτισμένων θα τις βρείτε μπροστά σας… γατάκια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγανακτισμένοι, Θάνος Μωραΐτης, ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Μυτιληναίος,

Ένα σάπιο, αμετανόητο, αποτυχημένο και απαξιωμένο πολιτικό σύστημα που δεν έμαθε τίποτα, μια χούφτα ανόητοι που δεν αντέχουν ότι ο ελληνικός λαός τους έστειλε σπίτια τους:

«όσα συνέβησαν στις πλατείες δεν τιμούν κανέναν. Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειρε ανέμους και σήμερα θερίζει θύελλες. Ήταν οι πλατείες του διχασμού στις οποίες σ΄ ένα κλίμα πόλωσης ακούστηκαν τα περί προδοτών και γερμανοτσολίαδων. Στις μούντζες προς τη βουλή η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν χεράκι χεράκι.. Ήταν μια «πλατεία» που δεν πρόσφερε τίποτα στην ελληνική κοινωνία. Εκεί γεννήθηκε τελικά και η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα θέλει να επαναφέρει τον ελληνικό λαό σε εκείνο το κλίμα. Η πόλωση που επιθυμεί ο κ. Φίλης και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος δρόμος που χάραξαν και τότε», δήλωσε ο Θάνος Μωραΐτης του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

Του οφείλω μια απάντηση, ως ένας άνθρωπος που ήμουν κάθε βράδυ στην Πλατεία ενώ εκείνος παρίστανε τον Υπουργό:

Η πλατεία των Αγανακτισμένων το 2011 ήταν ένα παλλαϊκό, αμεσοδημοκρατικό, αυθόρμητο κίνημα του Ελληνικού Λαού.

Το εάν το κίνημα αυτό στην πορεία “καπελώθηκε” από κόμματα και οργανώσεις της “κάτω πλατείας” δεν του στερεί τίποτα από το μεγαλείο των συλλαλητηρίων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που απαιτούσαν Δικαιοσύνη και Πραγματική Δημοκρατία.

Τη “σπορά” των Αγανακτισμένων το πολιτικό σύστημα θα τη βρει μπροστά του όταν βρεθεί το πολιτικό υποκείμενο που θα εκφράσει τα συνθήματα και αιτήματά του.

Η όποια προσπάθεια ταύτισης των Αγανακτισμένων με την άκρα δεξιά, τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ φανερώνει το αμετανόητο του σάπιου και μικρονοϊκού πολιτικού συστήματος που δεν έχει πάρει, από ό,τι φαίνεται, το μήνυμα και συνεχίζει να ψάχνει για άλλοθι στην καταστροφική ανεπάρκειά του.

Ας προσέχουν, λοιπόν, τα πολιτικά ζόμπι που προέρχονται από τον χώρο του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ στο πώς εκφράζονται για τον δημοκρατικό λαό που τους ανέτρεψε και τους έστειλε στον αγύριστο!

Υ.Γ. Τη Χρυσή Αυγή γέννησε η συγκυβέρνηση Παπαδήμου, όταν η μνημονιακή συνεργασία Καρατζαφέρη “έστειλε” σούμπιτους τους ψηφοφόρους του στον “συγγενή” του χώρο της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δε, είχε καταγγείλει τις πλατείες των Αγανακτισμένων ως υποκινούμενες από τον Σόρος και είχε ζητήσει από τα μέλη της να μην συμμετέχουν σε αυτές. Το αυγό της Χρυσής Αυγής το εκκολάψατε παρέα, Θάνο Μωραΐτη, όλοι όσοι υπογράψατε τα μνημόνια. Συμβιβάσου με το γεγονός ότι η πολιτική σου καριέρα έληξε και βρες κάτι χρήσιμο να κάνεις επιτέλους στη ζωή σου…

 • Οι ληστείες και τα φιλοδωρήματα
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Με «τυμπανοκρουσίες», εκνευριστικά επαναλαμβανόμενες, οι «εκδιδόμενες» –δαπάνες εμφανών αλλά και αφανών κρατικών ενισχύσεων- προβάλουν τις «αυξήσεις» που η «γενναιοδωρία» της κυβέρνησης προβλέπει για μισθωτούς ή συνταξιούχους. Αλλά η «γενναιοδωρία» αυτή θυμίζει το γνωστό λαϊκό απόφθεγμα: «να σε κάψω Γιάννη μου να...
 • «Ρωσικός Κόσμος»: Η απουσία ορθού λόγου διαμορφώνει σκοπίμως τυραννική πολιτική ορθότητα
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  «Why, what’s the matter, »That you have such a February face, »So full of frost, of storm and cloudiness?». Willian Shakespeare, Much ado about nothing, Don Pedro (act 5, scene 4) (Ακολουθούν σκέψεις ατάκτως ερριμμένες, αυστηρώς ακατάλληλες για όσους φέρουν παρωπίδες) Τα περισσότερα μέλη της...
 • Η «απόβαση» Ερντογάν στην Ελλάδα
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Η επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην χώρα μας μοιάζει με ειρηνική (εικονική;) απόβαση. Θα συνοδεύεται από 9 υπουργούς(!) και η αποστολή θα αποτελείται από 300 άτομα σύμφωνα με την ειδησεογραφία. Σε δήλωση που έκανε, εν όψει της επίσκεψης,...