Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Κώστας Χατζηαντωνίου,

Τρεις ημέρες έμειναν για το εγκληματικό δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να μετακυλίσει την ανικανότητα και το φόβο της κι είναι τούτες κάποιες τελευταίες σκέψεις πριν τη σιωπή και την απόφαση.

Το δημοψήφισμα αυτό αποτελεί μια αισχρή μεταμοντέρνα απομίμηση της ιδέας της άμεσης δημοκρατίας και συνιστά την απαρχή εθνικής καταστροφής.

Την Κυριακή δεν θα λυθεί η ελληνική κρίση και «θα ανοίξει ο δρόμος για τη συμφωνία» όπως οι πολιτικοί απατεώνες διαδίδουν συνειδητά ψευδόμενοι.

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης που θα οδηγήσει όλη την ελληνική κοινωνία στην τραγωδία που ένα μεγάλο μέρος της ζει εδώ και πέντε χρόνια εξαιτίας του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, εξαιτίας του κρατικοδίαιτου πελατειακού καθεστώτος που σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει.

Την Κυριακή επιχειρείται η ύστατη νομιμοποίηση αυτού του συστήματος που τυπικά θα επέλθει όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό θα αποδειχθεί ωστόσο και το μοιραίο του λάθος.

Διότι η καταστροφή που προδιαγράφεται, είτε αμέσως είτε σε λίγες εβδομάδες (με τα μέτρα που θα ληφθούν ακόμη και στην περίπτωση του Όχι από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που εκμεταλλεύθηκαν την απελπισία ενός λαού για να καταλάβουν την αρχή) δεν θα υπάρχει πλέον τρόπος να αντιμετωπιστεί εντός αυτού του συστήματος.

Για ένα πράγμα μόνο ελπίζουμε πλέον. Πως η καταστροφή αυτή δεν θα γενικευθεί εξαιτίας της εθνικής απομόνωσης (κοιτάξτε το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής στα μουσουλμανικά εκλογικά τμήματα και θα καταλάβετε τι θέλω να πω). Γιατί –τότε- κανείς απ’ όσους συνετέλεσαν στην συμφορά δεν θα είναι αθώος. Με όλες τις συνέπειες.

 • Η Αρμενία εισέρχεται σε μια από τις πιο δραματικές περιόδους της ιστορίας της και οι ερασιτέχνες του «ρωσικού κόσμου»
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  «When the sharks the sharks devour Little fishes have their hour». Bertolt Brecht, «The Caucasian Chalk Circle» Ο υπογράφων το παρόν σχόλιο πιστεύει ακράδαντα ότι, τα πολιτικά «παιχνίδια», ιδιαιτέρως αυτά που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική, είναι για τα «μεγάλα παιδιά», δηλαδή για...
 • Ο Έντι Ράμα μιλά για αλβανική «μειονότητα» στην Ελλάδα
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  Έντι Ράμα στην αλβανική τηλεόραση: «Το ζήτημα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της αποδοχής των Αλβανών ως ισότιμων πολιτών και της χορήγησης των απαραίτητων εγγράφων είναι ένα θέμα που το γνωρίζουμε και για να πούμε την αλήθεια έγινε ένα βήμα μπροστά στο...
 • FB το «τοξικό» – «Τα εν οίκω μη εν δήμω»
  Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  Το FB έχει εξελιχτεί σε ένα ολότελα «τοξικό» Μέσο. Η τοξικότητά του «πλαταίνει» κι από τους πολλούς «ψυχολόγους» ή «συμβούλους σχέσεων» που με βιντεάκια δίνουν «συμβουλές» προς άγρα πελατών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την εικονική πραγματικότητα που «δημιουργούν», οδηγούν τους ανθρώπους...