Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Κώστας Χατζηαντωνίου,

Τρεις ημέρες έμειναν για το εγκληματικό δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να μετακυλίσει την ανικανότητα και το φόβο της κι είναι τούτες κάποιες τελευταίες σκέψεις πριν τη σιωπή και την απόφαση.

Το δημοψήφισμα αυτό αποτελεί μια αισχρή μεταμοντέρνα απομίμηση της ιδέας της άμεσης δημοκρατίας και συνιστά την απαρχή εθνικής καταστροφής.

Την Κυριακή δεν θα λυθεί η ελληνική κρίση και «θα ανοίξει ο δρόμος για τη συμφωνία» όπως οι πολιτικοί απατεώνες διαδίδουν συνειδητά ψευδόμενοι.

Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος της κόλασης που θα οδηγήσει όλη την ελληνική κοινωνία στην τραγωδία που ένα μεγάλο μέρος της ζει εδώ και πέντε χρόνια εξαιτίας του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, εξαιτίας του κρατικοδίαιτου πελατειακού καθεστώτος που σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει.

Την Κυριακή επιχειρείται η ύστατη νομιμοποίηση αυτού του συστήματος που τυπικά θα επέλθει όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό θα αποδειχθεί ωστόσο και το μοιραίο του λάθος.

Διότι η καταστροφή που προδιαγράφεται, είτε αμέσως είτε σε λίγες εβδομάδες (με τα μέτρα που θα ληφθούν ακόμη και στην περίπτωση του Όχι από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που εκμεταλλεύθηκαν την απελπισία ενός λαού για να καταλάβουν την αρχή) δεν θα υπάρχει πλέον τρόπος να αντιμετωπιστεί εντός αυτού του συστήματος.

Για ένα πράγμα μόνο ελπίζουμε πλέον. Πως η καταστροφή αυτή δεν θα γενικευθεί εξαιτίας της εθνικής απομόνωσης (κοιτάξτε το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής στα μουσουλμανικά εκλογικά τμήματα και θα καταλάβετε τι θέλω να πω). Γιατί –τότε- κανείς απ’ όσους συνετέλεσαν στην συμφορά δεν θα είναι αθώος. Με όλες τις συνέπειες.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
    Αποδεικνύοντας την «έκπτωση» των πολιτικών ηθών οι «εκπρόσωποι» μας αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις» σκορπίζοντας ρίγη ενθουσιασμού στους «κλακαδόρους» τους. Το γεγονός ότι οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην άκρως ελλειμματική «δημοκρατία», με την αποχή να πλησιάζει το 50%, δεν τους απασχολεί. Το πολιτικό «φτύσιμο»...
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
    Don Lope de Aguirre : I am the wrath of God. Who else is with me? Werner Herzog, Aguirre, der Zorn Gottes (Aguirre, the wrath of God, 1972) (Περί «ρωσικού κόσμου», μέρος β΄ Διαβάστε το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ) Στο δεύτερο...
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
    «Each wrong idea we follow is a crime committed against future generations. » Arthur Koestler, «Darkness at Noon» Αγαπητέ αναγνώστη, το σχόλιο που ακολουθεί είναι ένα συμπλήρωμα σε άρθρο του γράφοντος που δημοσιεύθηκε στην φιλόξενη ιστοσελίδα της ΚΑΘΕΔΡΑΣ στις 20 Νοεμβρίου 2023...