Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Θεόδωρος Κατσανέβας
Πανεπιστημιακός, Γ.Γ. Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης ΔΡΑΧΜΗ

Ελλάς τέλος, εάν συνεχιστεί η “ανοιχτή” πολιτική συνόρων της Χριστοδουλοπούλου

Ελλάς τέλος, εάν συνεχιστεί η “ανοιχτή” πολιτική συνόρων της Χριστοδουλοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεόδωρος Κατσανέβας, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Τζιχαντιστές,

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και ήρθαμε».

Αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση πολλών από τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που συσσωρεύονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο και ύστερα από ολιγοήμερη «φιλοξενία» τους εκεί, μεταφέρονται μαζικά κυρίως στην Αθήνα.

Η νεο-ανθρωπιστική πολιτική των ανοικτών συνόρων που εκπροσωπεί η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει κάνει τους δουλέμπορους και από τις δυο πλευρές των συνόρων, να τρίβουν τα χέρια τους.

Είναι πολλά τα λεφτά, από το εμπόριο της ελπίδας για τους μετανάστες, αφού ο ετήσιος τζίρος με ελάχιστα έξοδα, ξεπερνά τα 1,5 δισ. ευρώ ετησίως. Η Τασία τους αποκαλεί όλους πρόσφυγες, όταν κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από κανέναν, ούτε και από τον ΟΗΕ.

Αφίξεις άνω των 400 ατόμων την ημέρα

Με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες, καταφθάνουν μαζικά στο λιμάνι του Πειραιά και στο σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, περισσότεροι από 400 παράνομοι ή παράτυποι μετανάστες την ημέρα όπως τους αποκαλεί ο σύγχρονος διεθνιστικός καθωσπρεπισμός.

Βιώνουμε παρόμοιες ή και χειρότερες μέρες από την παλαιότερη εποχή πριν το 2012, τότε που ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τότε αρμόδιος Υπουργός κ. Παυλόπουλος, είχε πει την περίφημη φράση «ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν τη χώρα μας για να έρθουν»!

Οι δουλειές των δουλεμπόρων, ασφαλώς και θα ανοίξουν την άνοιξη και το καλοκαίρι, τότε που είναι παχιές οι μύγες και δεν παρέμβει αποφασιστικά η κοινή λογική του Αλέξη Τσίπρα.

Δυόμισι εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία έχουν μαζευτεί στα ανατολικά παράλια και αναμένουν το εισιτήριο απόπλου, και την «επιτροπή υποδοχής» στη φιλόξενη Ελλάδα η οποία μετατρέπεται από χώρα σε χώρο.

Η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, οι Οινούσες, οι Φούρνοι, οι Λειψοί, η Ικαρία, η Ρόδος, η Κρήτη, η Πάτμος, η Λέρος, το Καστελόριζο, η Λέρος, η Κω, το Αγαθονήσι ακόμα και η Γαύδος αλλά και η Εύβοια, όλα σχεδόν τα νησιά, του ΑΙγαίου και κατά δεύτερο λόγο ο Έβρος, έχουν μεταβληθεί σε προσωρινές αποθήκες ανθρώπων, με κύριο προορισμό την Αθήνα. Η οποία αναμένεται να ζήσει μέρες παλαιότερης δόξας παρέα το εφετινό καλοκαίρι με τους ανανήψαντες μπαχαλάκηδες που πήραν φόρα από την μπαχαλοειδή πολιτική των κυβερνώντων στα θέματα αυτά.

Μιας κυβέρνησης που τα πάει καλά στην αντιμετώπιση της ληστρικής επιδρομής του Βερολίνου, αλλά μπλέκεται στα επιμέρους, που όμως μπορεί να αποβούν μοιραία για την ίδια αλλά και για τη μελλοντική ύπαρξης της χώρας.

Στη γωνία εκκολάπτεται και πάλι το αυγό του φιδιού και η Χρυσή Αυγή, θα επανέλθει πιο δυναμικά αυτή τη φορά. Σημειώνουμε πως «σωστή κυβέρνηση είναι εκείνη που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές».

Επισημαίνεται εδώ ότι, είναι άλλη η περίπτωση της δίκαιης ελληνοποίησης των παιδιών των μεταναστών που έχουν γεννηθεί εδώ και ασπάζονται την ελληνιστική παιδεία και άλλο το άνοιγμα των συνόρων με ανοιχτό προσκλητήριο μαζικής εισροής σε ένα δισεκατομμύριο δύστυχων υπάρξεων ανά την υφήλιο που αναζητούν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο.

Κάτι τέτοιο είναι πασιφανές ότι η μικρή, πτωχή, πλην έντιμος Ελλάς, είναι αδύνατο να το διαχειριστεί μόνη της, εκτός και αν υπογράψει την αυτοκαταστροφή της.

Το Δουβλίνο ΙΙ ζει και εγκλωβίζει όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα

Οι απειλές του Πάνου Καμένου και λοιπών με τις «κόκκινες γραμμές» ότι, θα στείλουν μαζικά μετανάστες και ειδικά Τζιχαντιστές στην Ε.Ε. φυσικά και δε στέκουν.

Ο Ευρωπαϊκές χώρες πουλάνε «φιλανθρωπισμό» αλλά όχι για τη δική τους περίπτωση. Ας μη γελιόμαστε. Το φοβερό και τρομερό Δουβλίνο ΙΙ παραμένει σε ισχύ.

Όποιος παράνομος μετανάστης συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, επιστρέφεται πακέτο στην αρχική χώρα εισαγωγής του. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εισέρχονται από τα ελληνικά σύνορα, πολύ δύσκολα, μπορούν να μετοικίσουν σε άλλη χώρα.

Οι εδώ αρχές, υπό την εποπτεία και των Ευρωπαίων αρμοδίων, καταγράφουν τους μετανάστες με την είσοδό τους, τους παρέχουν τροφή στέγη και έγγραφα με τα οποία έχουν δικαίωμα παραμονής στην Ελλάδα για έξι μήνες, η οποία είναι προφανώς ανανεώσιμη.

Μπορούν να έχουν περίθαλψη σε ελληνικά νοσοκομεία, να πάνε οπουδήποτε στη χώρα, εκτός από την Αχαΐα και την Ηγουμενίτσα, για να μη διευκολυνθεί η δραπέτευσή τους στην Ιταλία.

Σε μια χώρα με την ανεργία στα ουράνια, πολλοί απ’ αυτούς θα περιπέσουν στα πάντα ετοιμοπόλεμα κυκλώματα του εγκλήματος, των ληστειών, των ναρκωτικών και της πορνείας. Το καλοκαίρι στην Αθήνα, οι τουρίστες θα τρέχουν να φύγουν μακριά.

Ετήσιος τζίρος άνω του 1,5 δισ. για τους δουλέμπορους

Τελικά, η Ελλάδα θα βουλιάξει από παράνομους μη αφομοιώσιμους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι διέλυσαν χώρες όπως ο Λίβανος, το Κοσσυφοπέδιο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και όχι μόνο, και πολλές άλλες. Και επιχειρούν το ίδιο σε όλη σχεδόν τη νοτιοανατολική υφήλιο με εμπροσθοφυλακή τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.

Την ίδια ώρα, οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας και ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος για τη μεταναστευτική πολιτική, ο δικός μας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σφυρίζουν αδιάφορα.

Ας κάνουμε μια πρόσθεση. Αν τώρα, μέσα στο καταχείμωνο με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες μας έρχονται 400 παράνομοι μετανάστες την μέρα, τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες θα είναι ασφαλώς πολύ περισσότεροι, τουλάχιστον διπλάσιοι, δηλ. 800 άτομα την ημέρα. Με μετριοπαθείς δηλ. υπολογισμούς περί 700 ημερησίως.

Αυτό σημαίνει ότι, θα έρχονται περίπου 300.000 το χρόνο, σχεδόν όλοι τους μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι.

Το επισημαίνω αυτό χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης της συγκεκριμένης θρησκείας, η οποία όμως έχει συγκεκριμένα επιθετικά πολιτικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά και πουθενά στον κόσμο οι οπαδοί της, ακραίοι ή μετριοπαθείς δεν ενσωματώθηκαν με γηγενείς, άλλες εθνότητες ή θρησκευόμενους.

Με 5.000 ευρώ το κεφάλι κατά μέσο όρο ως συνολικό έσοδο διακίνησης για τους δουλέμπορους λυπάμαι αλλά αδυνατώ να τους αποκαλέσω επί το κομψότερο «διακινητές») και τους φιλάνθρωπους συνεργάτες τους, αυτό σημαίνει ετήσιο τζίρο περίπου 1,5 δισ., με ελάχιστα ή ασήμαντα έξοδα. Πολύ καλή μπίζνα.

Ελλάς τέλος

Αν συνεχιστεί αυτή η ροή, με το συνυπολογισμό των γεννήσεων από τις υπεργεννητικές μουσουλμάνες γυναίκες, που γεννούν 5 παιδιά η μία κατά μέσο όρο, σε δέκα χρόνια από σήμερα, οι εγκαταστημένοι εδώ μουσουλμάνοι, θα ανέρχονται σε περισσότερους από 3,2 εκ.

Σε δεκαπέντε χρόνια θα ανέρχονται σε 5 εκ. και σε είκοσι σε 6,5 εκ. άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας. Σε αυτούς τους αριθμούς, αν προστεθούν οι 2 εκ. μουσουλμάνοι που ζουν σήμερα στη χώρα, παράνομοι, ή νόμιμοι, όπου συμπεριλαμβάνονται και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε δέκα χρόνια θα ανέρχονται σε 5,2 εκ., σε 15 χρόνια σε 7,5 εκ. και σε 20 χρόνια σε 9 εκ.!

Θα μας έχουν απλά ξεπεράσει πληθυσμιακά, ενώ αρκετά πριν, θα μας έχουν υπερφαλαγγίσει πολιτικά.

Οι ανησυχητικά υπογεννητικοί και γερασμένοι ηλικιακά Ελληνογενείς, (οι Ελληνίδες γυναίκες γεννούν περίπου ένα παιδί κατά μέσο όρο) και με πολλά από τα παιδιά μας να μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό, σε 15 χρόνια δε θα ξεπερνούν τα 8 εκ. άτομα.

Αν αυτή η εξέλιξη δεν αλλάξει πολύ σύντομα, σε 5-10 χρόνια από σήμερα θα δικαιωθεί η ρήση Οζάλ ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες,αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους».

Και τότε η Ελλάδα τέλος όπως την ξέραμε τα 3.000 χρόνια μέχρι σήμερα.

  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
    Σύμφωνα με κάποιους Αμερικανούς αναλυτές, η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ «σχεδιάστηκε σκόπιμα ώστε να μπορεί να αναχαιτιστεί», δηλαδή ως πρόσχημα του Ιράν προς την κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ότι υπερασπίστηκε την τιμή του δίχως να...
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
    Το αίτημα για πρόωρες εκλογές διχάζει και υπονομεύει την απαραίτητη εθνική ενότητα της χώρας απέναντι σε δύσκολες προκλήσεις. Τόσο οι ενδείξεις των δημοσκοπήσεων όσο και οι παραδοχές των ίδιων των ηγετών της αντιπολίτευσης δείχνουν ότι τα κεντροαριστερά κόμματα θα είναι σε...
  • Η φύση του σκορπιού
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
    «Ο Καραμανλής ήταν πάντοτε αποφασισμένος να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας […] «Ο Καραμανλής δεν μπορούσε να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς τη δική μου βοήθεια. […] Και με κάλεσε για να τον κάνω πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι αλλιώς δεν θα...