Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Οι Γερμανοί κάνουν τώρα στους Έλληνες ό,τι έκαναν στους Εβραίους

Οι Γερμανοί κάνουν τώρα στους Έλληνες ό,τι έκαναν στους Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εβραίοι, Έλληνες, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρώπη, Ρατσισμός, Στέφανος Μυτιληναίος,

Τον τελευταίο μήνα οι ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας από τους Γερμανούς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Τελευταίο κρούσμα η παρουσιάστρια της γερμανικής Eurovision που είπε, στον αέρα του σόου, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να μην ανήκει στην Ευρώπη.

Όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αυτό το βαθύτατα κομπλεξικό έθνος βαρβάρων λουκανοφάγων κτηνοβατών στοχοποίησε τους Εβραίους, για να οικοδομήσει το Ράιχ του, έτσι και τώρα, στον Τρίτο (προς το παρόν οικονομικό) Παγκόσμιο Πόλεμο, οι απόγονοι του Χίτλερ στοχοποιούν τους Έλληνες για να οικοδομήσουν το Τέταρτο Ράιχ.

Οι Έλληνες είναι “χρήσιμοι” στους Γερμανούς, όπως πριν 70 χρόνια τους ήταν “χρήσιμοι” οι Εβραίοι.

Οι Έλληνες είναι το “κατώτερο” έθνος, που αυτοί οι Γερμανοί τιμωρούν παραδειγματικά, εξευτελίζουν, καταδικάζουν στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στον αφανισμό.

Ό,τι έκαναν στους Εβραίους το κάνουν τώρα σε εμάς.

Σε μια άλλη ανάγνωση, βεβαίως, Έλληνες και Εβραίοι ενοχλούν τους Γερμανούς γιατί τους θυμίζουν ότι στους Εβραίους οφείλουν τη θρησκεία και στους Έλληνες τη φιλοσοφία.

Δίχως τα δάνεια από την ελληνική και εβραϊκή παράδοση, ο Γερμανός είναι ένας βάρβαρος ντυμένος με τομάρια που τρέχει μέσα στα δάση κυνηγώντας ελάφια και λούζεται μια φορά τον μήνα με τα ούρα του, όπως είχε παρατηρήσει ο Ιούλιος Καίσαρας.

Η γερμανική Ευρώπη είναι ένας κόσμος που δεν μας αφορά.

Η δική μας Ευρώπη λούζεται στις ακτές της Μεσογείου και αγκαλιάζει Ασία και Αφρική, σε μια αδιαίρετη ενότητα που οικοδόμησαν πρώτα οι Έλληνες άποικοι και ενοποίησαν πολιτικά οι Ρωμαίοι.

Τα σύνορα της δικής μας Ευρώπης είναι στον Δούναβη και στον Ρήνο. Πέρα από αυτά τα μεγάλα ποτάμια κατοικούν οι βάρβαροι. Αυτό οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν εύστοχα μιλάμε για συμμαχία των λαών του Νότου.

Αυτή η Ευρώπη δεν θα αντέξει… Θα διαλυθεί… Ας τραβήξουν οι βάρβαροι του βορρά τον δρόμο της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, που τόσο τους ταιριάζει, και εμείς να κοιτάξουμε να ξανακάνουμε τη Μεσόγειο “λίμνη” μας ξανά έναν κόσμο Παιδείας, Ειρήνης και Πολιτισμού.

  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
    Σύμφωνα με κάποιους Αμερικανούς αναλυτές, η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ «σχεδιάστηκε σκόπιμα ώστε να μπορεί να αναχαιτιστεί», δηλαδή ως πρόσχημα του Ιράν προς την κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ότι υπερασπίστηκε την τιμή του δίχως να...
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
    Το αίτημα για πρόωρες εκλογές διχάζει και υπονομεύει την απαραίτητη εθνική ενότητα της χώρας απέναντι σε δύσκολες προκλήσεις. Τόσο οι ενδείξεις των δημοσκοπήσεων όσο και οι παραδοχές των ίδιων των ηγετών της αντιπολίτευσης δείχνουν ότι τα κεντροαριστερά κόμματα θα είναι σε...
  • Η φύση του σκορπιού
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
    «Ο Καραμανλής ήταν πάντοτε αποφασισμένος να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας […] «Ο Καραμανλής δεν μπορούσε να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς τη δική μου βοήθεια. […] Και με κάλεσε για να τον κάνω πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι αλλιώς δεν θα...