Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Οι Γερμανοί κάνουν τώρα στους Έλληνες ό,τι έκαναν στους Εβραίους

Οι Γερμανοί κάνουν τώρα στους Έλληνες ό,τι έκαναν στους Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εβραίοι, Έλληνες, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρώπη, Ρατσισμός, Στέφανος Μυτιληναίος,

Τον τελευταίο μήνα οι ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας από τους Γερμανούς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Τελευταίο κρούσμα η παρουσιάστρια της γερμανικής Eurovision που είπε, στον αέρα του σόου, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να μην ανήκει στην Ευρώπη.

Όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αυτό το βαθύτατα κομπλεξικό έθνος βαρβάρων λουκανοφάγων κτηνοβατών στοχοποίησε τους Εβραίους, για να οικοδομήσει το Ράιχ του, έτσι και τώρα, στον Τρίτο (προς το παρόν οικονομικό) Παγκόσμιο Πόλεμο, οι απόγονοι του Χίτλερ στοχοποιούν τους Έλληνες για να οικοδομήσουν το Τέταρτο Ράιχ.

Οι Έλληνες είναι “χρήσιμοι” στους Γερμανούς, όπως πριν 70 χρόνια τους ήταν “χρήσιμοι” οι Εβραίοι.

Οι Έλληνες είναι το “κατώτερο” έθνος, που αυτοί οι Γερμανοί τιμωρούν παραδειγματικά, εξευτελίζουν, καταδικάζουν στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στον αφανισμό.

Ό,τι έκαναν στους Εβραίους το κάνουν τώρα σε εμάς.

Σε μια άλλη ανάγνωση, βεβαίως, Έλληνες και Εβραίοι ενοχλούν τους Γερμανούς γιατί τους θυμίζουν ότι στους Εβραίους οφείλουν τη θρησκεία και στους Έλληνες τη φιλοσοφία.

Δίχως τα δάνεια από την ελληνική και εβραϊκή παράδοση, ο Γερμανός είναι ένας βάρβαρος ντυμένος με τομάρια που τρέχει μέσα στα δάση κυνηγώντας ελάφια και λούζεται μια φορά τον μήνα με τα ούρα του, όπως είχε παρατηρήσει ο Ιούλιος Καίσαρας.

Η γερμανική Ευρώπη είναι ένας κόσμος που δεν μας αφορά.

Η δική μας Ευρώπη λούζεται στις ακτές της Μεσογείου και αγκαλιάζει Ασία και Αφρική, σε μια αδιαίρετη ενότητα που οικοδόμησαν πρώτα οι Έλληνες άποικοι και ενοποίησαν πολιτικά οι Ρωμαίοι.

Τα σύνορα της δικής μας Ευρώπης είναι στον Δούναβη και στον Ρήνο. Πέρα από αυτά τα μεγάλα ποτάμια κατοικούν οι βάρβαροι. Αυτό οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν εύστοχα μιλάμε για συμμαχία των λαών του Νότου.

Αυτή η Ευρώπη δεν θα αντέξει… Θα διαλυθεί… Ας τραβήξουν οι βάρβαροι του βορρά τον δρόμο της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, που τόσο τους ταιριάζει, και εμείς να κοιτάξουμε να ξανακάνουμε τη Μεσόγειο “λίμνη” μας ξανά έναν κόσμο Παιδείας, Ειρήνης και Πολιτισμού.

 • «ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ» – Ας ελπίσουμε ότι το ανέκδοτο «ΣΥΡΙΖΑ» θα τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  Το μεγάλο πολιτικό κατόρθωμα του Ανδρέα ήταν ότι έχτισε μια πλατιά κοινωνική συσπείρωση επειδή «διάβασε» σωστά την ταξική συγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας των δεκαετιών του 1970-1980. Ο Ανδρέας δεν απευθύνθηκε στον «λαό» γενικώς και αορίστως, απευθύνθηκε στους «μη προνομιούχους», πρωτίστως στους...
 • Η λαϊκή ψυχή και η εξουσία
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  «Η ηγεσία μας έχασε σε τέτοια έκταση το αίσθημα του καθήκοντος, ώστε να θεωρείται επικίνδυνη για το μέλλον του τόπου, ενώ ο λαός μας, ένας λαός που αντιμετώπισε πάντοτε με νοσηρό συναισθηματισμό τα πολιτικά του προβλήματα, κατατρύχεται ήδη από ψυχώσεις. »Είμαι...
 • Εκλογικές οιωνοσκοπήσεις
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  Η πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση (30/3 έως 3/4) της PULSE για τον ΣΚΑΪ, ήταν: ΝΔ 29,5%, ΣΥΡΙΖΑ 25%, ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής 9,5%, ΚΚΕ 5,5%, Ελληνική Λύση 3,5%, ΜεΡΑ25 3,5%, Εθνικό Κόμμα Έλληνες 3%, Άλλο 4%, Λευκό/άκυρο/αποχή: 5% και...