Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγόκερως, Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Γιώργος Ματσάγγος, Ζώδια,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μεγάλη νίκη

Το 2014 σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε συνεχώς σε «επιφυλακή» ώστε να βγείτε νικητές από κάθε δύσκολη μάχη.

Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σας από τα τέλη του 2008 μετέτρεψε τη ζωή σας σε μια ….αρένα μάχης στην οποία πρέπει να αγωνίζεστε καθημερινά άλλοτε για τα επαγγελματικά σας, άλλοτε για τα οικονομικά σας και άλλοτε για την αισθηματική ζωή σας. Παρόλο που ο κυβερνήτης σας Κρόνος, σας έχει μάθει να αγωνίζεστε, αυτή η συνεχής πάλη σας έχει κουράσει αρκετά. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και το 2014 και ειδικά μέχρι τις 26/7 εφόσον ο Άρης θα παραμείνει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Παρά τις δύσκολες όψεις που σας επιφυλάσσει ο Πλούτωνας, το εξάγωνο που θα διαμορφώσει με τον Χείρωνα στις 25/2 θα σας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες σας και θα σας προσφέρει ευκαιρίες που ανοίγουν το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, τα τρίγωνα Δία-Κρόνου στις 24/5 και Κρόνου-Χείρωνα στις 13/6 και στις 5/8 θα δημιουργήσουν μια νέα αρμονία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, ή θα φέρουν ένα νέο πάθος για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου. Από τις 16/7 η είσοδος του Δία στον Λέοντα, θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές, να αποκομίσετε κέρδη από επενδύσεις ή ακόμα και να αυξήσετε τα περιουσιακά στοιχεία σας.

Έρωτας
Οι δυσκολίες που επικρατούν στον αισθηματικό τομέα, συνεχίζονται και το 2014, ωστόσο οι σχέσεις που απειλούνται πραγματικά, είναι μόνο αυτές που στην πραγματικότητα έχουν τελειώσει από καιρό και δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Εφόσον τα συναισθήματα για το σύντροφό σας είναι βαθιά, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα προκύψουν. Αν είστε ελεύθεροι, φέτος θα θελήσετε να ζήσετε περισσότερο εφήμερες περιπέτειες παρά να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση.

Υγεία – Ομορφιά
Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, σας έχει «προικίσει» με μια πολύ γερή κράση που σας βοηθάει να επιβιώνετε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, ξέρετε να προστατεύετε τον οργανισμό σας, κάνοντας συχνές προληπτικές εξετάσεις. Έτσι, το 2014 ακόμα και οι εποχιακές ασθένειες όπως ένα κρυολόγημα φαίνεται να σας προσπερνούν. Ωστόσο, το ευαίσθητο σημείο σας που είναι τα οστά, απαιτεί τη λήψη περισσότερου ασβεστίου σε καθημερινή βάση.

Τύχη – Χρήμα
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας από τις 5/3 μέχρι και τις 5/4 αποτελεί μια καλή περίοδο για τα οικονομικά σας, ενώ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη στα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να σας φέρει χρήματα που σας οφείλονται. Από τις 16/7 η είσοδος του Δία στον Λέοντα βάζει τέλος στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα και υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειές σας με ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα.

Εργασία
Η πορεία του Άρη στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 26/7, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να πετύχετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει αρκετά εμπόδια ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του από την 1/3 μέχρι και τις 20/5, στη συνέχεια όμως θα φέρει την αναγνώριση που σας αξίζει. Το δεύτερο εξάμηνο οι στόχοι σας θα επιτυγχάνονται με μεγαλύτερη ευκολία.

Hot Point
Ο σταθερός αστέρας Ascella που βρίσκεται στη 13η μοίρα του ζωδίου σας, συμμετέχει στο εξάγωνο Πλούτωνα-Χείρωνα (25/2) και σας τροφοδοτεί με λογική αλλά και τύχη που θα είναι δίπλα σας όποτε τη χρειαστείτε.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Σχετικά άρθρα