Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Κατερίνα Μωραΐτου
Αρχαιολόγος, Μέλος του Ερευνητικού Τμήματος της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Ένας πολύτιμος εφησυχασμός

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Ένας πολύτιμος εφησυχασμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Ζώδια, Πανσέληνος,

Τα μεσάνυχτα της 9ης προς 10ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται η πανσέληνος της Συγκομιδής, η οποία επηρεάζει τους γεννημένους από 8 έως 12 Οκτωβρίου, 4 έως 9 Ιανουαρίου, 4 έως 9 Απριλίου και 7 έως 11 Ιουλίου καθώς και όλους όσους έχουν πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα κ.λ.π.) στις 14 με 18 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, και από αντισκιά σε όσους έχουν πλανήτες ή σημεία στις 14 μοίρες του άξονα Ιχθύων- Παρθένου.

Στον χάρτη της πανσελήνου παρατηρούμε τη συγκέντρωση των περισσότερων πλανητών σε εξωστρεφείς και δυναμικούς οίκους καθιστώντας τη ιδιαίτερα εκδηλωτική και με γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε άμεσο χρόνο.

Η ίδια η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον άξονα 4ου-10ου και συμμετέχει σε αυτή ο Χείρωνας και η Αφροδίτη με σύνοδο.

Αυτό εκ πρώτης όψεως θα μπορούσε να είναι και προάγγελος καλών εξελίξεων στα αισθηματικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων, και μάλιστα θα μπορούσε να ευνοήσει έρωτες οι οποίοι ενέχουν και ένα στοιχείο νοσταλγίας για το παρελθόν, έναν ρομαντισμό αλλοτινών εποχών, ο οποίος σπανίζει στις μέρες μας.

Εκτός αυτού η συμμετοχή του τροπικού Κρόνου από τον Υδροχόο με τρίγωνο υπόσχεται διάρκεια, πίστη και ανθεκτικότητα σε πάσης φύσεως σχέσεις και συνεργασίες, ιδιότητες εξαιρετικά χρήσιμες για τις δυσκολίες που θα ενσκήψουν κατά τη διάρκεια των επόμενων εκλείψεων.

Ακόμα και έρωτες με διαφορά ηλικίας, κοινωνικής τάξης, πολιτισμικού υποβάθρου κλπ θα μπορούσαν να ριζώσουν και να μακροημερεύσουν, όσο βέβαια επιτρέπει το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και το οποίο μεταβάλλει ενίοτε βίαια το τρέχον οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης.

Η οικονομική και ενεργειακή κρίση καθώς επίσης και η κλιματική κρίση είναι θέματα που τα επόμενα χρόνια με τη διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο, θα γίνουν αιτίες για τεκτονικές αλλαγές σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου μπορεί όπως κάθε πανσέληνος να φωτίσει πολλές αθέατες πλευρές της άσκησης πολιτικής και να αποκαλύψει διάφορες «ατασθαλίες» της διακυβέρνησης από ένα σπίτι έως ένα κράτος και ενδεχομένως το αγαθό του απορρήτου να πάψει να είναι ένα ασφαλές κεκτημένο.

Ο σχηματισμός του Τ-τετραγώνου του Άρη από τον Ωροσκόπο, του Ποσειδώνα από το Μεσουράνημα και του Ερμή από τον τέταρτο οίκο μια καλεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί όπου ακούμε πολλές υποσχέσεις, πολλές εικασίες, καθώς και πολλές διαβεβαιώσεις ότι τα πράγματα πάνε καλά και εμείς θα ζούμε σε απόλυτη μακαριότητα.

Η αστρική εκδοχή της πανσελήνου του Οκτωβρίου «πέφτει» επάνω σε αυτό το σχηματισμό και μας καλεί να κατεβούμε επειγόντως από το λευκό συννεφάκι της άγνοιας, του βολέματος και του κατά συνθήκη ψεύδους.

Είναι από τις περιπτώσεις που η εξουσία εκμαυλίζει και διαφθείρει, γιατί υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι τίποτα δε θα τη σταματήσει στην εκπλήρωση των σχεδίων της, τα οποία ενώ γίνονται στο όνομα της ευημερίας των πολιτών, στην ουσία εξυπηρετούν τις επιθυμίες συγκεκριμένων ελίτ από τις οποίες εξαρτάται η επιβίωση της.

Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι όσα ψέματα κι αν ειπωθούν, όση παραπλάνηση και χειραγώγηση κι αν υποστεί η κοινωνία, πάντα έρχεται η ώρα του λογαριασμού και το αντίτιμο πληρώνεται.

Μαζεύονται πάρα πολλά διαμαρτυρημένα γραμμάτια, και η ώρα της εξόφλησης δεν είναι μακριά, αρκεί να έχουμε την υπομονή και την προσμονή να τη δούμε.

https://www.facebook.com/Starsalfabet

Σχετικά άρθρα