Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Το κυνήγι της αναγέννησης

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Το κυνήγι της αναγέννησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζώδια,

Η εκπομπή «Τα Π-αστρικά της εβδομάδας» με τη χορηγία της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα παρουσιάζει την αστρολογική επικαιρότητα έχοντας στο τιμόνι του την καταξιωμένη στον χώρο της αστρολογίας, Κατερίνα Σαλωνίκη.

Στην εκπομπή Τα Π – αστρικά της εβδομάδας από 11 έως 17 Ιουλίου αναλύεται η ξεσηκωτική Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μάθετε πώς και ποιους θα επηρεάσει.

Ένα υπέροχο αφιέρωμα στην Ντίνα Κώνστα, την τηλεοπτική μας Ντένη Μαρκορά. Μια γυναίκα που ήθελε να ζει ελεύθερη, καθώς σε συνεντεύξεις της είχε πολλές φορές δηλώσει πως σιχαινόταν γάμους και συμβάσεις.

Τι συμβαίνει με τον Θέμη Αδαμαντίδη; Πού βρίσκεται η αλήθεια;

O διάσημος αυτής της εβδομάδας είναι ο Giorgio Armani.

Η διαφορά ανάμεσα στο στυλ και τη μόδα είναι η ποιότητα.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, το ευνοημένο ζώδιο της εβδομάδας που θα λάβει το λουλούδι και το προβληματισμένο, που θα λάβει αυτό με την «καλή τύχη».

Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) της Σχολής Κοσμόγραμμα πατώντας και το καμπανάκι και να αφήνετε από κάτω τα σχόλιά σας , εφόσον κάθε δύο με τρεις εκπομπές, ένας τυχερός θα κερδίσει από κλήρωση μια συνεδρία ή μια δωρεάν συμμετοχή, στα σεμινάρια της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα.

Παραγωγή: Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

Παρουσίαση: Κατερίνα Σαλωνίκη – Θανάσης Ματσώτας
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Σαλωνίκη
Επιμέλεια Μοντάζ: Σταύρος Μπαϊρακτάρης

Σχετικά άρθρα