Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πώς και ποιους θα επηρεάσουν η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πώς και ποιους θα επηρεάσουν η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Βίντεο, Ζώδια,

Η εκπομπή «Τα Π-αστρικά της εβδομάδας» με τη χορηγία της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα παρουσιάζει την αστρολογική επικαιρότητα έχοντας στο τιμόνι του τις καταξιωμένες στον χώρο της αστρολογίας, Κατερίνα Σαλωνίκη και Χρυσάνθη Καλογέρη.

Η ξεχωριστή Αστρολογική εκπομπή «Τα Π–Αστρικά της εβδομάδας» από 6 έως 12 Ιουνίου θα έχει αφιέρωμα στον τραγουδιστή Δάκη. Οι παρουσιάστριες θα σχολιάσουν την πρόθεση του Bill Gates να αγοράσει τους Πεταλιούς, αλλά και το νέο ειδύλλιο του Elon Musk με την Natasha Bassett.

Φυσικά θα κάνουν και αναφορά στη δικαίωση του Johnny Depp, ενώ θα μάθετε και πολλές πληροφορίες για τον ίδιο καθώς θα γίνει ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του, καθώς επιλέχθηκε ως ο διάσημος Δίδυμος της εβδομάδας.

Στις τάσεις της εβδομάδας παρουσιάζεται πώς και ποιους θα επηρεάσουν η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα και η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Αν θέλεις να μάθεις τι μέλλει γενέσθαι με το ζώδιο σου αυτό το επταήμερο δες την εκπομπή καθώς υπάρχει εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.

Το πιο ευνοημένο και το πιο προβληματισμένο ζώδιο της εβδομάδας, λαμβάνουν τα λουλούδια και την καλή τύχη αντίστοιχα, από τα στρουμφάκια!

Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) καθώς και να αφήνετε τα σχόλιά σας, γιατί στην επόμενη εκπομπή μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει από κλήρωση μια συνεδρία με τον Θανάση Ματσώτα, Υπεύθυνο Σπουδών της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα.

Παραγωγή: Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

Παρουσίαση: Κατερίνα Σαλωνίκη – Χρυσάνθη Καλογέρη

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Σαλωνίκη

Επιμέλεια Μοντάζ: Σταύρος Μπαϊρακτάρης

Σχετικά άρθρα