Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΤΑΥΡΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΤΑΥΡΟΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Γιώργος Ματσάγγος, Ζώδια, Ταύρος,

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπαντική Προστασία

Η σταθερότητα και η ασφάλεια που είναι το βασικό ζητούμενο του ζωδίου σας, έρχονται με ταχείς ρυθμούς το 2014. Το σύμπαν συνωμοτεί και σας βοηθά να πατήσετε γερά στα πόδια σας.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά για σας το 2014, αφού πέντε πλανήτες βρίσκονται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και στρώνουν το δρόμο σας με ροδοπέταλα. Φέτος, θα διαπιστώσετε ότι όλα γίνονται πιο εύκολα και κυρίως πιο ευχάριστα. Ένας νέος κύκλος επιτυχιών ξεκινά στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 29/4, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό και να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό, που μπορεί να γίνει ακόμα και για ψυχαγωγικούς λόγους, ίσως να σας ανοίξει τέτοιες προοπτικές που να σας κάνει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγκατασταθείτε οριστικά εκεί. Εξάλλου και η είσοδος του Δία στο Λέοντα από τις 16/7 και μέχρι τον Αύγουστο του 2015, ευνοεί την δημιουργία ενός νέου σπιτικού που θα έχει ως αποτέλεσμα να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου μπορεί να θεωρηθεί μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς για μια ολοκληρωτική αναγέννηση, ενώ το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24/5, εγγυάται την σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή, την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ή ένα νέο έρωτα με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, αφού μετά τις 23/12 ο Κρόνος θα κρίνει την σωστή ή όχι διαχείρισή σας.

Έρωτας
Ο έρωτας αποτελεί τον πιο ευνοημένο τομέα της ζωής σας το 2014, αφού παρά τις όποιες πλανητικές διαμάχες, ο Κρόνος συνεχίζει να επιμένει στη διατήρηση των σημαντικών σχέσεων, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί κάποιες υποχωρήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 24/5, σηματοδοτεί το τέλος μακροχρόνιων προβλημάτων και την δημιουργία νέων σχέσεων για όσους είστε αδέσμευτοι. Μετά τις 16/7 πολλοί από σας θα αποφασίσετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Υγεία – Ομορφιά
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μέχρι τις 31/1 καθώς επίσης και η παραμονή του Άρη στον Ζυγό μέχρι και τις 26/7 φέρνουν στην επιφάνεια θέματα υγείας που δεν έχουν λυθεί και συνιστούν να προστατευτείτε από τις απότομες αλλαγές του καιρού και να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή στάση ζωής. Μετά τις 16/7 και μέχρι τον Αύγουστο του 2015 αποφύγετε διατροφικές υπερβολές που θα σας προσθέσουν περιττά κιλά.

Τύχη – Χρήμα
Οι πλανήτες δεν επηρεάζουν σημαντικά την πορεία των οικονομικών σας το 2014, το γεγονός όμως ότι ήδη έχετε μάθει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα εισοδήματά σας, θα αποτελέσει έναν θετικό παράγοντα ώστε να αποφύγετε πιθανές απώλειες. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζεται από τις 17/6 μέχρι και τις 2/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον τομέα των οικονομικών σας και είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει σε περιττές σπατάλες.

Εργασία
Η παραμονή του Άρη στον τομέα της εργασίας σας μέχρι και τις 26/7, θα σας υποχρεώσει να επιταχύνετε τους επαγγελματικούς ρυθμούς σας, καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς σας θα αυξάνονται συνεχώς. Ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του από την 1/3 έως τις 20/5, είναι πολύ πιθανό η ασφυκτική πίεση να σας ωθήσει να επαναστατήσετε και να αλλάξετε πορεία. Αντίθετα, το Σεπτέμβριο μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας.

Hot Point
Ο αστεροειδής Έρως θα βρίσκεται από τις 10/3 έως τις 17/7 και από τις 7/9 έως τις 20/11 στο ζώδιο του Αιγόκερω για να προστατεύει την αισθηματική σας ζωή ή να σας φέρει ένα νέο έρωτα.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Σχετικά άρθρα