Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Μετά τις 13 Νοεμβρίου πρωτοφανείς κλυδωνισμοί

Πολιτική Αστρολογία: Μετά τις 13 Νοεμβρίου πρωτοφανείς κλυδωνισμοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Ζώδια, Πολιτική Αστρολογία, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Ο Οκτώβριος ήταν ένα αστρολογικό χάος που προκαλεί ανατριχίλα. Πρώτα ήταν το επανομαζόμενο «Φεγγάρι Της Συγκομιδής», που έλαβε χώρα από την 1η Οκτωβρίου έως τις τρεις του μήνα. Μετά ακολούθησε το «Μπλε Φεγγάρι» ή αλλιώς «Φεγγάρι των Αποκριών», αστρολογικό φαινόμενο που ήταν ορατό στις 31 Οκτωβρίου.

Η επιρροή του θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Ζυγό, του Άρη στον Κριό και του Δία στον Αιγόκερω ενεργοποιεί αστρολογικές όψεις που φέρνουν τσουνάμι εξελίξεων!

Η σπάνια και συνάμα τρομακτική πανσέληνος που συμπίπτει με το δυτικόφερνο και συνάμα απόκοσμο Halloween ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο (και όχι μόνο ορισμένα μέρη του), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το φαινόμενο γίνεται ακόμη πιο σπάνιο γιατί έχουμε δύο ημερολογιακά «Μπλε Φεγγάρια» σε ένα ημερολογιακό έτος.

Αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση του διπλού «Μπλε Φεγγαριού» συνέβη τελευταία φορά το 1999.

Σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 19 χρόνια.

Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στην πραγματικότητα δεν είναι το μοναδικό γεγονός που προκύπτει από τη σύζευξη Κρόνου – Πλούτωνα.

Μπορεί να είναι το πρώτο θέμα στην παγκόσμια ατζέντα της επικαιρότητας, μπορεί να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας σε δραματικό βαθμό, ωστόσο ο συγκεκριμένος εφιαλτικός ιός είναι ο «προάγγελος» όσων φέρνουν η αστρολογική σύζευξη και η «σύνοδος» Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 Νοεμβρίου.

Τότε θα αρχίσουν πρωτοφανείς κλυδωνισμοί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή!

Τριγμοί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή

Η συνάντηση Δία και Πλούτωνα εκείνη την ημέρα του Νοεμβρίου είναι η τρίτη και φαρμακερή!

Δεν θα δουν ο ένας τον άλλον ξανά για τα επόμενα 13 χρόνια, με τον σημαδιακό αριθμό 13 να προκαλεί ντόμινο γεγονότων που η ανθρωπότητα θα βιώνει με κομμένη την ανάσα.

Η πείνα που θα πέσει στον πλανήτη δεν θα έχει προηγούμενο και ο φόβος για το αύριο θα φωλιάσει στις ψυχές των ανθρώπων.

Κυβερνήσεις διαλύονται σαν καρυδότσουφλα που σκάνε στα βράχια και σε οικονομικό επίπεδο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση παλεύουν να συνάψουν εμπορική συμφωνία πριν από την προθεσμία του περίφημου Brexit της 31ης Δεκεμβρίου του 2020.

Ο πλανήτης Άρης δεν είναι αγγελιαφόρος καλών μηνυμάτων!

Μια νέα πανδημία, διαφορετική από αυτήν που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε, «σκάει» στα κεφάλια μας, ενώ ο πλανήτης «βράζει» από ένοπλες συγκρούσεις και επιθέσεις εξτρεμιστών.

Το καζάνι της τρομοκρατίας ανοίγει!

Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία δέχονται μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η οργή της φύσης χτυπά την Ιταλία και η ζωή του Πάπα κινδυνεύει!

Φυσικές καταστροφές και νέο θερμό επεισόδιο

Στην Ελλάδα η αποκάλυψη σκανδάλων φέρνει ακόμη και συλλήψεις για πολιτικά σκάνδαλα, ενώ ο Σκορπιός σηματοδοτεί την αλλαγή των σχέσεων της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το αστρολογικό φαινόμενο της εισόδου του Άρη στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις.

Στο τραπέζι πέφτουν συζητήσεις για εκλογές, ενώ το σενάριο για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φαντάζει υπαρκτό πιο πολύ από ποτέ.

Η οργή της φύσης τεστάρει τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού και κατοίκων πολλών περιοχών.

Tα Ελληνοτουρκικά μπαίνουν σε ακόμη πιο εύφλεκτα μονοπάτια.

Στον ορίζονται φαίνεται θερμό επεισόδιο έξι ημερών με τα ασκέρια του Ερντογάν, όμως το σκοτάδι παραδίδει στο φως την ελευθερία της πατρίδας!

«Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί. Πρέπει να ξαναγίνεις όπως ήσουν κάποτε, Έλληνας», είχε πει κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης και το «Μπλε Φεγγάρι» θα αποδειχθεί σύμμαχος της Ελλάδας για να ξαναγράψει ιστορία!

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα», λέει ο Κωστής Παλαμάς και τα λόγια του σπουδαίου Έλληνα θα είναι οδηγός για το μέλλον μας!

Σχετικά άρθρα