Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Έκλειψη Σελήνης: Η Ελλάδα σε κλοιό – Αναταραχές και πύρινες διαδηλώσεις σείουν τον πλανήτη

Έκλειψη Σελήνης: Η Ελλάδα σε κλοιό – Αναταραχές και πύρινες διαδηλώσεις σείουν τον πλανήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογικές Προβλέψεις, Έκλειψη Σελήνης, Ζώδια, Πολιτική Αστρολογία, Σελήνη, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Προάγγελος πάμπολλων κακών μαντάτων για την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη είναι η «θυμωμένη» έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και ήταν ορατή και στα μέρη μας.

Η Πανσέληνος της 5ης Ιουνίου επηρεάζει τους επόμενους εννέα μήνες, με τη Σελήνη να κάνει «τετράγωνο» με τον Άρη.

Είναι, επίσης, απέναντι από την οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης, γεγονός που προκαλεί… Ρίχτερ πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη και στη χώρα μας, με τον βιολογικό τρόμο να πλανάται πάνω από τα κεφάλια των Ευρωπαίων.

Η έκλειψη της Σελήνης είναι η έκλειψη ασύμμετρων απειλών, πολεμικού κλίματος και ακραίων φαινομένων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιες εκλείψεις είχαμε για παράδειγμα το 1912 (Α’ Βαλκανικός Πόλεμος) και το 1930 (παγκόσμια οικονομική ύφεση).

Το αστρολογικό φαινόμενο σχετίζεται με ιούς και λοιμώξεις (παρόλο που θα «σκάσει» μια νέα θεραπεία για μορφές καρκίνου), εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία, ΗΠΑ, Αγγλία και Ρωσία.

Η έκλειψη όμως σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τουρκική επίθεση στη χώρα μας, με τις φλεγόμενες ζώνες να είναι ο Έβρος, η Ρόδος, το Καστελόριζο και η Κρήτη.

Η χώρα μας βρίσκεται σε κλοιό, μια και θα έχουμε εντάσεις και στα σύνορα με την Αλβανία.

Χαρακτηριστικό του εκρηκτικού τοπίου, αποτελεί και το γεγονός ότι μέσα σε ένα σεληνιακό μήνα θα συμβούν όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις εκλείψεις.

Η πρώτη στις 5 Ιουνίου, η δεύτερη πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο (είναι ηλιακή στο ζώδιο του Καρκίνου και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου) και η τρίτη στις 5 Ιουλίου.

Η δακτυλοειδής έκλειψη της 21ης Ιουνίου είναι σπάνια, λόγω της ιδιαίτερης ευθυγράμμισής της με το γαλαξιακό κέντρο, και θα είναι ορατή σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Ο πλανήτης στη δίνη καταιγιστικών αλλαγών

Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση είναι το «μενού» των εκλείψεων, με τον Ουρανό να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στα δραματικά γεγονότα, ενώ ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύος επιταχύνει τις πολιτικές αλλαγές και βάζει τη σφραγίδα τόσο στα σχέδια για φτωχοποίηση των λαών όσο και στον βιολογικό πόλεμο που θα ταρακουνήσει τον πλανήτη.

Αναταραχές και πύρινες διαδηλώσεις σείουν τον πλανήτη, με τα χρηματιστήρια να καταρρέουν.

Η οικονομική ύφεση του ’30 μπροστά στα όσα θα συμβούν δεν ήταν τίποτα!

Ο εφιάλτης της πανδημίας επιστρέφει, όχι όμως με τη μορφή του Covid-19.

Ενας εφιαλτικός λιμός μαστίζει τον πλανήτη, που θα προκαλέσει την εξέγερση της ανθρωπότητας κατά της νέας τάξης πραγμάτων.

Θα είναι ο πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα.

Στη δίνη των αναταραχών θα βρεθεί και η Ελλάδα, με το καλοκαίρι να είναι πιο θερμό από ποτέ, όσον αφορά τη σχέση μας με τη γειτονική Τουρκία.

Ζώνες πυρός σε γη, αέρα και θάλασσα δημιουργούν ένα εκρηκτικό τοπίο, ενώ ο πύρινος εφιάλτης θα μας βάλει και πάλι σε περιπέτειες.

Ουρανός και Κρόνος ξεσκεπάζουν σκάνδαλα από το παρελθόν στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, ενώ μικρά κόμματα θα κλονιστούν από αποχωρήσεις βουλευτών.

Σε οικονομικό επίπεδο, η ύφεση θα είναι τεράστια, όμως αχτίδα φωτός προβάλλει με τον ερχομό του νέου έτους.

Όπως είπε και ο Ελύτης, «κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε, μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε! Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ηλιο τον Ηλιάτορα»!

Σχετικά άρθρα