Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Κοντά το τέλος του Ερντογάν – Η Κωνσταντινούπολη θα τρέμει

Πολιτική Αστρολογία: Κοντά το τέλος του Ερντογάν – Η Κωνσταντινούπολη θα τρέμει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πολιτική Αστρολογία, Πρόσφυγες, Τουρκία,

To σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο της 9ης Μαρτίου με το σούπερ φεγγάρι, το επονομαζόμενο και Worm Moon (Πανσέληνος των σκουληκιών) σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τον Ταγίπ Ερντογαν που θα πληρώσει με τη ίδια του τη ζωή, τον πόλεμο που έχει κηρύξει στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ως «όπλα» τους μετανάστες που δημιουργούν ασφυκτικό κλοιό στα σύνορά μας στον Έβρο και στα νησιά του βορείου Αιγαίου με μοναδικό σκοπό την εισβολή στην Ελλάδα!

Το κάστρο του Ερντογάν θα πέσει από το εσωτερικό, ενώ ένας μεγάλος σεισμός χτυπά την Κωνσταντινούπολη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Το σχέδιο της ασύμμετρης απειλής σε συνδυασμό με τον κλοιό του κοροναϊού στην χώρας μας δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις.

Η Ελλάδα η οποία βάλλεται από στεριά, αέρα και θάλασσα στέλνει το δικό της μήνυμα αντίστασης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως έλεγε και ο Μπότσαρης «εμείς οι Έλληνες είμαστε από εκείνα τα πουλιά που τα λένε νυχτοπούλια και όταν έλθει εκείνη η ώρα σας πατούμε στην κοιλιά και διαβαίνουμε».

Μετά το Μάρτιο του 2021 η Ελλάδα γίνεται η χώρα του απολλώνιου φωτός!

Η προσεχής ευθυγράμμιση Δία-Κρόνου-Πλούτωνα και η σύνοδος της πανσελήνου με την «Νεμεσης128» αλλάζει τον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη με κραχ ακόμη και στην χώρα μας!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ευρω και την Γερμανία έχει ήδη αρχίσει, όμως η πανσέληνος αφυπνίζει την νεολαία της χώρας, η οποία παίρνει τα ηνία και αναλαμβάνει δράση!

Αστρολογικά το σούπερ φεγγάρι το δεύτερο στην σειρά από τα τέσσερα θα είναι 30% φωτεινότερο και 14% μεγαλύτερο στο ανθρώπινο μάτι.

Ο μήνας Μάρτιος φέρνει μεγάλες αλλαγές, ενώ η είσοδος του Κρόνου, του μεγάλου παίκτη του ζωδιακού, στον Υδροχόο συνδυάζεται και με την εαρινή ισημερία της 20ης Μαρτίου καθώς και με το μικρό νέο φεγγάρι που λαμβάνει χώρα στις 24 Μαρτίου.

Αυτό προκαλεί γεωφυσικές καταστροφές, δολοφονίες, τρομοκρατία και εκλογές σε όλο τον πλανήτη.

Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 χρόνια και όταν το κάνει, δημιουργεί κοσμοϊστορικές αλλαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για παράδειγμα το 1991, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του Κρόνου στον Υδροχόο, έγινε η Διάσκεψη της Μαδρίτης με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης με στόχο την ειρήνευση ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο «Κύριος του Κάρμα» καθώς μετακινείται από τον Αιγόκερω, (από το 2017) στον Υδροχόο, μέχρι να ολοκληρώσει τον καρμικό κύκλο.

Δώστε προσοχή στα όσα εξελίσσονται με άξονα την 21η Μαρτίου, όταν ο Κρόνος κάνει τη μετάβασή του στον Υδροχόο!

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, η Αφροδίτη θα είναι σε βαριά ευθυγράμμιση με τον Κρόνο.

Στις 8 Μαρτίου, λίγο πριν την πανσέληνο, θα υπάρξει ροή δημιουργικής ενέργειας που διαρρέει μέσα από τον Κόσμο.

Αυτή η ενέργεια θα είναι η κινητήριος δύναμη για το εθνος και τον ελληνικό λαό!

Σχετικά άρθρα