Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: «Έκρηξη» στο μεταναστευτικό – Δύσκολα και για Τουρκία

Πολιτική Αστρολογία: «Έκρηξη» στο μεταναστευτικό – Δύσκολα και για Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Ζώδια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πολιτική Αστρολογία, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου, Τουρκία,

Πολιτική Αστρολογία: Απειλητική και επικίνδυνη είναι η τελευταία πανσέληνος, γνωστή κι ως «Σελήνη του Κυνηγού», καθώς θα συνοδεύεται από ακραία καιρικά φαινόμενα και αιφνίδια τρομοκρατικά χτυπήματα παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα θα έχουμε έντονα γεωφυσικά φαινόμενα και σφοδρή «έκρηξη» στο Μεταναστευτικό, ενώ στην Αλβανία θα ξεσπάσουν συγκρούσεις διαδηλωτών με τις δυνάμεις ασφαλείας ύστερα από ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ θα κινδυνεύσει, ενώ στη νότια πλευρά του Μάντσεστερ θα συμβούν γεγονότα που θα σοκάρουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η χώρα μας αναμένεται να ζήσει δραματικές στιγμές στο Προσφυγικό, με αύξηση των ροών από την Τουρκία και μετακίνηση χιλιάδων μεταναστών προς τη χώρα μας.

Δύσκολο, όμως, θα είναι το διάστημα του επόμενου μήνα και για τη γειτονική χώρα, η οποία είναι Σκορπιός και θα επηρεαστεί έντονα, με σοβαρά επεισόδια στο εσωτερικό της και με ακόμη μία ισχυρή κατάρρευση της λίρας.

Αυτό το δύσκολο τοπίο θα σημάνει και την αρχή του τέλους του αρχηγού της; Γεωφυσικά, η κατάσταση δεν θα είναι καλή, καθώς αναμένεται νέος μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη.

Ποιοι μπαίνουν στο «στόχαστρο»

Οι Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία, Ιταλία και Αμερική είναι στο στόχαστρο τρομοκρατικών χτυπημάτων και πρωτόγνωρων ισχυρών καιρικών φαινομένων, ενώ η αθέτηση οικονομικών συμφωνιών θα τινάξει στον αέρα την παγκόσμια μπάνκα.

Έπειτα από 84 χρόνια ο Ουρανός εισήλθε στον Ταύρο (οικονομία) και θα παραμείνει εκεί ως τον Απρίλιο του 2026, επηρεάζοντας απρόβλεπτα τις χρηματιστηριακές αγορές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο Μάρτιος του 2020 παρουσιάζει τάσεις παγκόσμιου οικονομικού κραχ, επηρεάζοντας την Κίνα, αλλά και την Αμερική, με συγκρούσεις στις συναλλαγές και προβλήματα στο εμπόριο που ενισχύεται από το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου.

Ο Πλούτωνας δίνει από τη θέση του αγώνες συναισθηματικής εξουσίας με «αδίστακτους» πρωταγωνιστές, κρίσεις σχέσεων, εκφοβισμούς, σεξουαλική κακοποίηση, επιδημίες, αποκαλύψεις κυβερνητικών απορρήτων από μυστικές υπηρεσίες, δολοφονίες, πολιτικές και διπλωματικές κόντρες.

Η τελευταία πανσέληνος δέχτηκε επιρροή από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, της αλυσοδεμένης πάνω στον βράχο γυναίκας που προσφέρεται ως θυσία στον δράκο, η οποία όμως ελευθερώνεται από τον ήρωά της Περσέα.

Έτσι και η χώρα μας μοιάζει να βιώνει το μαρτύριο του Προμηθέα, καθώς τρώνε τα σωθικά της, όμως θα αναστηθεί σαν τον φοίνικα!

Σχετικά άρθρα