Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Η σούπερ πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου αρχίζει πόλεμο σε παγκόσμια κλίμακα

Πολιτική Αστρολογία: Η σούπερ πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου αρχίζει πόλεμο σε παγκόσμια κλίμακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Ζώδια, Πανσέληνος, Πολιτική Αστρολογία, Σελήνη, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου, Φεγγάρι,

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έχουμε σούπερ πανσέληνο, η οποία επηρεάζει αστρολογικά τις πολιτικές εξελίξεις.

Από πλευράς εικόνας, η πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου θα είναι η πιο εντυπωσιακή της φετινής χρονιάς, με το «σούπερ φεγγάρι» να φαίνεται κατά 7% μεγαλύτερο και κατά 16% πιο φωτεινό.

Από την αστρολογική άποψη, όμως, θα είναι η πιο πολύπλοκη εξαιτίας των πλανητών και των φαινομένων που την επηρεάζουν.

Η σούπερ πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο αέρινο ζώδιο των Δίδυμων στις οκτώ μοίρες και θα είναι η τελευταία της χρονιάς του Πετεινού, βάζοντας τον θεμέλιο λίθο για μεγάλες κοσμοϊστορικές αλλαγές που προετοιμάζονται για τη χρονιά του Σκύλου, όπως είναι το 2018 βάσει του κινεζικού ωροσκοπίου.

Είναι η πανσέληνος των ψευτών και των κλεφτών, καθώς επηρεάζεται πολύ έντονα από τον πλανήτη Ποσειδώνα που δημιουργεί εξαπάτηση, σκάνδαλα, πόλωση, συνωμοσίες.

Πολλά, όμως, είναι και τα αστρολογικά φαινόμενα που σχηματίζονται, με βασικούς πλανήτες και απλανείς αστέρες να παίζουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο και να βοηθούν να λάμψει η αλήθεια.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμό, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κατηγορίες για πολιτικά σκάνδαλα θα προκαλέσουν μια σειρά γεγονότων τα οποία θα επηρεάσουν άμεσα την κυβέρνηση.

Τα πράγματα αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρά, αφού η πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο Σελήνη – Ποσειδώνα, ενώ πέφτει πολύ κοντά στον άξονα των απλανών βασιλικών αστέρων Aldebaran – Antares.

Οι αστερισμοί αυτοί θα συναντηθούν στον άξονα Δίδυμοι – Τοξότης, ένα φαινόμενο που είχε ενεργοποιηθεί ξανά πριν και κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Με άλλα λόγια, μας δείχνει την έναρξη ενός πολέμου που κλιμακώνεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Από τη μια, ο Antares σε σύγκρουση με τον Ήλιο στο βίαιο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προβλήματα στις οικονομίες, στη θρησκεία, στις κοινωνίες και, από την άλλη, ο Aldebaran, ενώ θεωρείται τυχερό αστέρι και συνδέεται με τον πλούτο και την τιμή, αυτή τη φορά προκαλεί καταστροφή, αυτοκτονίες, τρομοκρατικά χτυπήματα.

Δυστυχώς οδεύουμε στα πιο αιματοβαμμένα Χριστούγεννα, τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής.

Σε συνδυασμό με τα αστρολογικά φαινόμενα ξεκινά και η ανάδρομη φορά του επικοινωνιακού Ερμή, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο και δημιουργεί παραπλάνηση και πολιτική απιστία.

Η χώρα θα επηρεαστεί από μια σειρά επικίνδυνων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Θα έχουμε τον θάνατο ενός σπουδαίου πολιτικού προσώπου, κοινωνική αναταραχή λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται, προβλήματα με την κατασκοπία και το κέντρο πληροφοριών, θέματα στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και προβλήματα με την Τουρκία στο Αιγαίο.

Πολλά τα προβλήματα και σε Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Κορέα, αλλά και πόλεμος στη Μέση Ανατολή με πρωταγωνίστρια τη Σαουδική Αραβία.

Σχετικά άρθρα