Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Οι εκλείψεις στις 7 και 21 Αυγούστου φέρνουν τα πάνω κάτω

Πολιτική Αστρολογία: Οι εκλείψεις στις 7 και 21 Αυγούστου φέρνουν τα πάνω κάτω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Πολιτική Αστρολογία, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις δείχνουν τα άστρα για την επόμενη πενταετία στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, με τις επιρροές των δυνατών εκλείψεων στις 7 και τις 21 Αυγούστου να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Η Ελλάδα θα βιώσει την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, με τις αποκαλύψεις σκανδάλων να αιφνιδιάζουν και να προκαλούν κομματικά ρήγματα και ανακατατάξεις.

Η πιο δυνατή έκλειψη από τις δύο είναι η ηλιακή, που θα σημειωθεί στις 21 Αυγούστου κοντά στον σταθερό αστέρα Regulus, ο οποίος είναι ανεξάρτητος, μαχητικός, βίαιος, γενναίος, ειλικρινής.

Μιλάμε για ένα από τα τέσσερα πιο σημαντικά βασιλικά αστέρια της αστρολογίας, που θέλει να κατακτήσει και να κυριαρχήσει προτού κάποιος αμφισβητίας διεκδικήσει τον θρόνο του.

Η πτώση σημαντικών ηγετών και ισχυρών πολιτικών προσώπων της Ιστορίας συντελέστηκε κάτω από την εμφάνιση και την επιρροή αυτού του αστέρα.

Το επόμενο διάστημα, με αρχή την ορατή σε όλη την Ευρώπη μερική σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου, προβλέπεται αστρολογικά «καυτό», ειδικά για την πολιτική ζωή του τόπου.

Μιλάμε για μια δυνατή μερική έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο, τον πιο απρόβλεπτο πλανήτη.

Σχετίζεται με την αφύπνιση που σε συνδυασμό με τον Ουρανό θα επηρεάσει τις οικονομίες και τις τράπεζες, ενώ θα επιφέρει και πτωχεύσεις και πολιτικά σκάνδαλα, που θα προκαλέσουν αναταραχή, ανασχηματισμό, εκλογικό αιφνιδιασμό και θέματα με τους μετανάστες.

Μετά την περιπέτεια που ζούμε με την οικονομική κρίση, καλούμαστε να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να δώσουμε τα φώτα μας στον πλανήτη.

Εκτός από την Ελλάδα θα επηρεαστούν άμεσα η Τουρκία, η Γαλλία και η Ρωσία.

Η Γαλλία θα βιώσει μια σειρά τρομοκρατικών γεγονότων και ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο, το οποίο θα αναγκάσει τον Εμανουέλ Μακρόν να λάβει αποφάσεις.

Κλονίζεται ο γενέθλιος χάρτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, που χρειάζεται να είναι προσεκτικός στις κινήσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, προκειμένου να αποφύγει τρομοκρατικά χτυπήματα.

Η Αμερική θα ζει οικονομικά την πιο δύσκολη εποχή της και ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο δεν θα ευχαριστήσει τους εχθρούς του, αλλά θα αποκτήσει κι άλλους λόγω των φιλόδοξων πρωτοβουλιών και της αύξησης των εξουσιών του.

Συζητήσεις και πολιτικές εκρήξεις αναμένονται στα Βαλκάνια -ειδικότερα σε Σκόπια και Αλβανία- και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αγγλία, Ελσίνκι, Γερμανία, Παρίσι, Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη. Επιπλέον, οι εκλείψεις προκαλούν ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς.

Σχετικά άρθρα